Ghostbusters Online

Ghostbusters Online Subtitrat

Ghostbusters online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Comedie, Filme de Fantezie, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Ghostbusters online subtitrat este un film de comedie cu elemente supranaturale. Peter Venkman este un parapsiholog si el impreuna cu Peter Venkman si cu Raymond Stantz intalnesc o fantoma, iar dupa acest eveniment, acestia isi pierd slujbele. La un moment dat, acest trio se hotaraste sa infiinteze un serviciu pe nume Ghostbusters, intr-un fost sediu de pompieri.

Acestia se confrunta la inceput cu lipsa clientilor si cu lipsa fondurilor, dar sunt angajati in cele din urma de catre hotelul Sedgewick sa investigheze un caz ciudat. La hotel, acestia reusesc sa captureze prima fantoma si sa o depoziteze intr-un loc special creat de ei, la subsolul cladirii lor. Activitatile paranormale din filmul Ghostbusters online subtitrat incep sa creasca in New York, si vanatorii de fantome devin celebri peste noapte. Din cauza faptului ca cererea creste, acestia angajeaza si un al 4-lea membru pe nume Winston Zeddemore.

Mai incolo, cei de la ghostbusters sunt angajati de catre Dana Barrett, al carui apartament este bantuit de catre un spirit demonic pe nume Zuul, un semizeu care are legaturi cu zeul distrugerii. Venkman are un interes pentru acest caz, si se pare ca concureaza cu vecinul lui Dana – Louis Tully. In timp ce investiga, Dana ajunge sa fie posedata de catre Zuul, care se intituleaza pastratorul Portii, iar Louis ajunge si el sa fie posedat – intitulandu-se Pastratorul Cheii. Amandoi demonii vorbesc despre venirea lui Gozer, si cei de la Ghostbusters online planuiesc sa-i tina departe unul de celalalt.

Sediul celor de la Ghostbusters este vizitat de catre Walter Peck, care ii aresteaza pe toti pentru ca nu au autorizatia de a avea un dispozitiv nuclear in pivnita, si acesta deactiveaza containerul unde erau dezlantuite fantomele, provocand haos in tot orasul.

Consultand schemele apartamentului lui Dana, cei de la Ghostbusters online subtitrat afla ca acesta a fost construit de catre un doctor nebun, si un lider al unui cult ciudat, numele lui fiind Ivo Shandor. Acesta se pare ca a construit cladirea astfel incat sa fie o poarta pentru a-l putea aduce pe Gozer.

Cei de la Ghostbusters sunt chemati in fata primarului si eliberati pentru a combate aceasta activitate paranormala. Din pacate, nu reusesc sa opreasca venirea lui Gozer.

Related Posts

Ghostbusters Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Ghostbusters online subtitrat sau semnaleaza o problema!

2 Comentarii la acest film

  1. Silvia says:

    Ce groazaaaaaa! !! Filmul este bun dar e bine sa-l vezi ZIUA!

  2. Florin Leonard Petrescu says:

    Aproximativ la minutul 58 sare la sfarsit.TEPARILOR!!!

Nume: 

Email: