Gnomeo and Juliet Online

Gnomeo and Juliet Online Subtitrat

Gnomeo and Juliet online subtitrat in limba romana face parte din categoria Animatie, Filme Pentru Copii si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Gnomeo and Juliet online subtitrat in romana – gnomii de gradina Gnomeo si Julieta au de dus o lupta grea cu numeroasele probleme care au aparut de cand au fost prinsi in mijlocul unui razboi dintre niste vecini. Doamna Montague si domnul Capulet sunt doi batrani care se dispreţuiesc unul pe celălalt si intamplarea face ca ei sa fie si vecini. Când acestia pleacă din fata casei, obiectele de-acolo prind viaţă în ambele lor grădini. Grădină Montague este plina cu pitici de grădină albastri, iar gradina lui Capulet este plina cu piticii de gradina roşii. Mai târziu, atât gnomi albastri şi roşii participa la o cursa de tuns iarba.

Filmul Gnomeo and Juliet online subtitrat in romana este un film de animatie pentru copii

Cel care reprezinta gnomii albastri este Gnomeo, iar cel care reprezinta pe gnomii roşii este Tybalt. În timpul unei curse, se pare ca echipa lui Gnomeo este câştigătoare; cu toate acestea, Tybalt apeleaza la niste trucuri şi câştigă el impreuna cu ai sai, distrugand masina de tuns iarba a lui Gnomeo. Gnomeo şi cel mai bun prieten, Benny, incep sa il insulte pe Tybalt pentru înşelăciune, dar sunt ignorati. Benny o priveste dezamagit pe doamna Montague cum comanda o maşină de tuns iarba nouă ieftina. In categoria filme pentru copii mai puteti gasi si alte desene animate precum Gnomeo and Juliet online subtitrat in romana.

Mai târziu în acea noapte, Gnomeo şi Benny se infiltreze în grădina inaimicilor, deghizati cu spray albastru. Benny il da pe Tybalt cu spray si declanseaza accidental o lumină de securitat, alertand gnomii roşii de atac. În timpul evadării Gnomeo sfârşeşte într-o grădină din apropiere. El da din intamplare peste Juliet, fiica liderului gnomilor rosii – Domnul Caramida.

Related Posts

Gnomeo and Juliet Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Gnomeo and Juliet online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: