Gone in 60 Seconds Online

Gone in 60 Seconds Online Subtitrat

Gone in 60 Seconds online subtitrat in limba romana face parte din categoria Crima, Filme de Actiune, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Sa vedem ce se petrece in filmul gratis Gone in 60 Seconds online subtitrat in limba romana: Un fost hot de masini care s-a lasat de mederie este fortat sa se intoarca in California, mai precis in Long Beach, impreuna cu fostul sau partener pentru a fura 50 de masini in 72 de ore pentru un mafiot englez pe nume Raymond Calitri. Ei bine pe eroul nostru il cheama Randall Memphis, iar Calitri il ameninta ca ii va omori fratele mai mic, Kip. Cum s-a ajuns aici? Kip ii luase fosta meserie a fratelui sau si nu a reusit sa furte pentru Calitri ce promisese. Memphis isi cheama la datorie fostul echipaj: mentorul sau Otto, fosta prietena Sway, si fostii colegi Donny si Sphinx. Filmul online Gone in 60 Seconds gratis subtitrat

Detectivul de la LAPD, Roland Castebeck, si partenerul sau, detectivul Drycoff afla din gura targului ca Raines s-a intors in oras si incep sa investigheze caci nu miroase a bine. Gone se decide sa fure toate cele 60 de masini intr-o singura noapte, pentru ca politia sa nu se alarmeze si sa-si dea seama abia cand este prea tarziu. Furtul incepe, si actiunea din Gone in Sixty seconds online subtitrat merge mai departe. Problema apare cand Castlebeck afla de trei masini care urmeaza sa fie furate si le pune sub urmarire. Insa, Raines isi da seama ca este urmarit de politie si fura alte trei masini dintr-o parcare a politiei.

Hei! Dupa ce descopera lista cu masinile care urmeaza sa fie furate, politistul crede ca ultima masina, un mustang GT 500 din 67, va fi ultimul hot. Mamphis a mai incercat in trecut sa fure acelasi model, chiar de mai multe ori si de fiecare data lucrurile s-au incheiat prost. Cand detectivul Castebeck il prinde pe Memphis in timp ce incerca sa fure mustangul Gone in 60 Seconds, o urmarire, care implica viteza mare, ia loc in Long Beach. Urmarirea se incheie cand Raines sare cu masina pe partea cealalta a podului Vincent Thomas.

Memphis ajunge la locul de intalnire stabilit cu Calitri, chiar cu 60 de secunde inainte de a se incheia termenul limita. Calitri si Memphis insa incep sa se certe despre starea in care se afla masina, care a suferit ceva avarii in timpul urmaririi. Calitri se decide sa faca un exemplu din Memphis, ordonandu-le oamenilor sai sa-l omoare. Dar, Raines reuseste sa se elibereze cu ajutorul lui Attly Jackson si a lui Kip.

Related Posts

Gone in 60 Seconds Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Gone in 60 Seconds online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: