Gravity Online

Gravity Online Subtitrat

Gravity online subtitrat in limba romana face parte din categoria Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Gravity online subtitrat in romana din anul 2013 este un film de suspans ce ii are in prim plan pe actorii George Clooney si pe Sandra Bullock, in rolurile a doi astronauti ce trebuie sa stea in viata, dar cel mai important – sa coopereze, pe o nava spatiala avariata.

Inginerul medical Ryan Stone se afla in prima sa misiune spatiala, Gravity, si este acompaniata de catre un veteran al acestor expeditii – astronautul Matt Kowalsky. Acesta din urma are de gand sa se retraga din activitate dupa aceasta misiune, dar in timpul drumului, parti provenite de la un satelit se ciocnesc cu nava celor doi. Explorer, numele navei, are acum mari avarii, iar cei doi astronauti sunt nevoiti sa ramana in spatiu, iar oxigenul lor este la limita.

Fara mijloace de comunicare pentru a-i contacta pe cei de pe Pamant, cei doi trebuie sa coopereze pentru a putea supravietui.

Filmul Gravity pare sa fie un film foarte bun dupa numarul de like-uri pe care le-a primit. Cu prima ocazie o sa ma uit si eu la acest film online gratis si o sa va spun parerea mea.

Related Posts

Gravity Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Gravity online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. Diana says:

    frumos…deosebit filmul…dar pacat ca e filmat de pe un alt ecran…aiurea…imaginea e proasta…

Nume: 

Email: