Hangover 3 Online

Hangover 3 Online Subtitrat

Hangover 3 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Comedie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

The Hangover 3 online subtitrat in limba romana este un film hd de comedie care deja ne-a obisnuit cu o serie de evenimente comice. La doi ani dupa evenimentele din Bangkok, Chow scapa dintr-o inchisoare de maxima securitate. In acest timp, inapoi in state, Alan cauzeaza haos in oras dupa ce cumpara o girafa si o decapiteaza accidental de un pod.

Tatal lui Alan, furios pe acesta ca nu invata nicioada din greseli moarte de inima. Dupa inmormantare, fratele vitreg a lui Alan, Doug, ii informeaza pe niste prieteni ca Alan a incetat sa-si ia medicamentele si ca nu mai poate fi controlat. Acestia intervin repede si il conving pe Alan sa mearga la un sediu de refacere din Arizona, atat timp cat haita de lupi merge cu el.

Filmul cu subtitrare in limba romana Hangover 3 online hd nu trebuie ratat de cei carora le plac filmele de comedie

In drum spre Arizona, masina lui Phil este asaltata si cei din grup ajung sa fie luati ca ostatici. Acestia ajung in fata unui mafiot pe nume Marshall, supranumit si Cainele Negru. Acesta le spune ca Chow i-a dat o teapa de 42 de milioane de dolari, si stiind ca Alan este singurul care a comunicat cu Chow pe timpul incarcerarii, le cere acestora sa le spuna unde este. Marshall din filmul Hangover 3 il tine pe Doug ca ostatic si le spune celorlalti ca au trei zile pentru a-l gasi pe amicul lor Chow.

Alan pregateste o intalnire cu Chow tocmai in Mexic, unde Phil si Stu stau ascunsi pentru a-l prinde si pentru a-l droga. Dar Alan le da locatia si ii forteaza sa confeseze ca lucreaza pentru Marshall. Chow le explica planul lui de a recupera aurul din subsolul unei vile dintr-un sat mexican. Phil, Stu si Alan intra in casa si pun mana pe aur, dar Chow ii santajeaza si ii incuie in pivnita. Baietii nostri din Hangover 3 online subtitrat ajung in arest dar sunt eliberati in mod ciudat, sunt luati cu o limuzina si sunt adusi inapoi la vila unde se intalnesc cu Marshall.

Povestea devine din ce in ce mai complicata si sper sa ne lasati un comentariu dupa ce vizionati filmul.

Related Posts

Hangover 3 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Hangover 3 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: