Hannibal Online

Hannibal Online Subtitrat

Hannibal online subtitrat in limba romana face parte din categoria Crima, Drama, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Daca ati vazut “Tacerea Mieilor” Online, si va mai amintiti de doctorul Hannibal Lecter, inseamna ca nu mai avem nevoie de prezentare. Acum in Hannibal online gratis subtitrat, o fosta victima a doctorului nostru pe nume Mason Verger este determinat sa se razbune si doreste sa-l captureze, sa-l tortureze si sa-l omoare. La 10 ani dupa ce l-a gasit pe criminalul in serie Jame Gumb, agentul FBI, Clarice Starling, este acuzata pe nedrept din cauza unui raid al politiei care a mers prost, asupra unei bande care se ocupa de distributia drogurilor. Conexiunea dintre Starling si Hannibal Lecter a venit in atentia singurei victime a acestuia, care a supravietuit, Mason Verger, un pedofil bogat pe care Lecter l-a lasat desfigurat si paralizat, dupa ce i-a fost terapeut.

Filmul Hannibal online gratis subtitrat in limba romana

Verger se foloseste de imensa sa avere si de influentele sale in politica pentru a o pune pe Starling sa se ocupe din nou de cazul lui Lecter si o invita pe aceasta acasa la el, unde se intalneste cu ea. Verger a elaborat un adevarat plan pentru a se razbuna si spera ca implicarea lui Starling in acest caz, il va atrage pe Lecter afara. Intradevar, doctorul ii trimite o scrisoare dupa ce este facuta de rusine la toate televiziunile. Desi nu-i da nici un indiciu unde se afla, o mireasma care ajunge sa fie examinata de un expert, ii spune lui Starling, ca aceasta crema pe care a folosit-o este foarte rara si se gaseste doar in cateva magazine din lume. Aceasta ii contacteaza pe politistii din acele orase, cerand casetele de inregistrari.

Unul dintre orase este, Florenta, Italia, unde inspectorul sef Rinaldo Pazzi investigheaza disparitia unui bibliotecar. Pazzi il chestioneaza pe Lecter, care se da drept Dr. Fell, asistentul bibliotecarului despre care vorbeam.

Recunoscandu-l pe Fell, pe inregistrari, Pazzi acceseaza baza de date a FBI-ul la sectiunea “fugitivi cautati”. Acesta afla ca Verger a pus o recompensa de 3 milioane de dolari pe capul lui Lecter, si o va primi acela care il va da pe acesta pe mana politiei. Atras de catre aceasta suma, Pazzi ignora avertismenele lui Starling, care ii spune sa nu incerce sa-l captureze de unul singur. Acesta recruteaza un hot de buzunare pentru a face rost de o amprenta a lui Hannibal online, iar hotul reuseste, dar este lovit mortal.

Hannibal il atrage pe Pazzi intr-o camera izolata a librariei, apoi il leaga cu coarde electrice, …e cam greu de descris aceasta scena in urma caruia Pazzi moare si Hannibal fuge in Statele Unite. Verger il mituieste pe un oficial al departamentului de justie, Paul Krendler, pentru a o acuza pe Starling ca aceasta ascunde dovezi cu privire la ucigas. Hannibal online gratis cu subtitrare o atrage pe Starling la Union Station, dar oamenii lui Verger, care o urmareau pe femeie, il captureaza pe Lecter si il duc la acesta acasa.

Actorii din filmul gratis Hannibal subtitrat in romana

 • Anthony Hopkins – Hannibal Lecter
 • Gary Oldman – Mason Verger
 • Julianne Moore – Clarice Starling
 • Giancarlo Giannini – Inspectorul Rinaldo Pazzi
 • Ray Liotta – Paul Krendler
Related Posts

5 Comentarii la acest film

 1. florii says:

  very good

 2. Corina says:

  Toate trei filmele axate pe Hannibal Lecter sunt foarte interesante,cele mai bune as spune eu!Le recomand ptr amatorii genului Trhiller!Anthony este cel mai bun actor!

 3. Petre-Cl@ud!u says:

  cred ca e unfilm de nota 10

 4. anka says:

  frumos filmul,dar un pik cam scarbos,mai ales cand il spanzura pe unu si ii taie burta de ii curg matele pe jos.hhhhhaaaaaahhhhhhh

 5. diana1978 says:

  super filmul!!!!il recomand din toata inima!nota 10

Nume: 

Email: