Hansel and Gretel Witch Hunters Online

Hansel and Gretel Witch Hunters Online Subtitrat

Hansel and Gretel Witch Hunters online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Comedie, Filme Horror si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Hansel and Gretel Witch Hunters online subtitrat va fi lansat in prima luna a anului 2013. Este un horror de actiune cu elemente de comedie regizat de catre Tommy Wirkola. Filmul este o continuare a basmului lui Hansel si a lui Gretel a fratilor Grimm. La cinsprezece ani dupa incidentul traumatic care s-a intamplat la casa din turta dulce, vedem ce s-a ajuns de acesti doi frati – Hansel si Gretel.

Filmul Hansel and Gretel Witch Hunters online subtitrat in limba romana este un film de actiune

Hansel se pare ca au evoluat foarte mult, si ne dam seama ca impreuna cu Gretel, acestia s-au specializat in vanatoarea de vrajitore. Acestia sunt acum vanatori de recompense si sunt determinati sa le extermine pe toate acele specimene care fac rau. De-alungul anilor, acestia au devenit vanatori experti si faimosi in acelasi timp pentru modul cum isi duceau la indeplinire misiunile. Dintr-un motiv necunoscut si ciudat, cei doi eroi din Hansel and Gretel Witch Hunters online subtitrat sunt imuni la vraji si blesteme, asa ca slujba lor este relativ simpla.

Maiortul Augsburgului ii recurteaza pentru a scapa de o vrajitoare rea ce-si ducea veacul in padurile din apropiere. Aceasta are in plan sa sacrifice multi copii la adunarea vrajitoarelor de la noaptea cu luna albastra ce va avea loc peste doua zile. Pentru a complica lucrurile si mai tari, Hansel and Gretel trebuie sa aibe de aface cu seriful Berringer, care are acum foarte multa putere in Augsburg si conduce o vanatoare anti-vrajitoare pe cont propriu, dar intr-un mod nu tocmai bun.

Se pare ca vom avea parte de mult sange in acest film online gratis cu subtitrare in limba roma numit Hansel and Gretel. Ia sa vedem care vor fi actorii din acest film:

  • Jeremy Renner – Hansel
  • Thomas Mann – Ben
  • Gemma Arterton – Gretel
  • Famke Janssen – Mina
  • Derek Mears – Edward
  • Peter Stormare – Sheriff Berringer
Related Posts

Hansel and Gretel Witch Hunters Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Hansel and Gretel Witch Hunters online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: