Happy Feet 2 Online

Happy Feet 2 Online Subtitrat

Happy Feet 2 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Animatie, Filme de Comedie, Filme Pentru Copii si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Sa vedem ce se intampla in filmul Happy Feet 2 online subtitrat in romana. Erik, fiul pinguinilor Gloria si Mumble, are o retinere in a incepe sa danseze cum o fac mai toti pinguinii din Emperor Land. Prima lui incercare de a dansa, ii face pe ceilalti pinguini sa se uite ciudat la el caci aceasta se impiedica si cade in cap. Mai pe scurt, Erik ajunge de rasul lumii. El impreuna ca cei mai buni prieni ai lui, Bodicea si Atticus, il urmaresc pe Ramon pana in taramul Adelie si afla ca acel pamant este condus de catre un pinguin sub numele de Mighty Sven (Marele Sven). Sven este ultimul din rasa sa care a supravietuit datorita abilitatii lui de a zbura. Erik devine instant marele fan a lui Sven. Sven si Lovelace, le spun celorlalti ca au fost salvati de catre oameni.

Happy Feet 2 Film Online cu subtitrare in romana

Will este o crustacee determinata sa descopere ce se afla dincolo de roi. Prietenul sau Bill, merge cu el pentru a se asigura ca nu pateste nimic. Odata separat de roi, Bill si Will realizeaza ca crustaceele sunt la capatul lantului mancarii si sunt crescute pentru a fi mancate.

Mumble ii spune lui Erik ca el este unic in lume si ca intr-o zi el isi va gasi chemarea, dar Erik nu ia in considerare sfatul lui Mumble. In timp ce incercau sa treaca un pod de gheata periculos, pinguinii il intalnesc pe Bray, stapanul plajei, si pe cei doi fii ai sai, care refuza sa-i lase pe pinguini sa treaca. Din senin, gheata cedeaza si Bryan ajunge sa fie prins sub gheata.

Vocile care au ajutat personajele din filmul de animatie pentru copii Happy Feet 2 online cu subtitrare in romana

  • Elijah Wood – Mumble
  • Alecia Moore – as Gloria
  • Ava Acres – Erik
  • Richard Carter – Bryan the Beach Master
  • Hank Azaria – The Mighty Sven
  • Robin Williams – Ramón and Lovelace
  • Benjamin “Lil P-Nut” Flores, Jr. – Atticus
Related Posts

Happy Feet 2 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Happy Feet 2 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. Alexandru says:

    Un film foarte frumos . Nota 10

Nume: 

Email: