Harry Potter 7 Online

Harry Potter 7 Online Subtitrat

Harry Potter 7 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Aventura, Filme de Fantezie, Filme Pentru Copii si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Harry Potter 7 online subtitrat 2, sau Deathly Hallows, este un film de fantezie plin de aventura. Ultimul capitol incepe cu Harry, Ron si Hemione continuandu-si misiunea de a gasi si de a distruge Horcruxele Lordului Intunecat, obiectele magice care il fac pe acesta nemuritor. Dar in timp ce Deathly Hallows mistice sunt gasite, si Voldermort afla despre misiunea lor, cea mai mare batalie incepe si vietile lor nu vor mai fi niciodata la fel.

Harry Potter 7 and the Deathly Hallows online gratis subtitrat in limba romana este un film cu vrajitori, plin de magie.

Lordul Voldemort preia bagheta magica de la mormântul lui Albus Dumbledore iar Severus Snape a devenit director la Hogwarts. Între timp, după îngroparea lui Dobby, Harry Potter vorbeşte cu Griphook despre spargerea seifului lui Bellatrix Lestrange de la banca Gringotts, bănuind că un Horcrux poate fi ascuns acolo. Griphook este de acord să ii ia pe Harry, Ron si Hermione, astfel incat acestia sa incerce sa fure seifului în schimbul Sabiei de Gryffindor. Harry solicită un Ollivander, un wandmaker, pentru a identifica doua baghete ce au fost luate de la Reacredinta Manor. Ollivander spune ca a apartinut Bellatrix şi Draco Reacredinta, dar bagheta Reacredinta si-a schimbat loialitatea in sarcina lui Harry.

La bolta lui Bellatrix, Harry descoperă că este Cupa. El obţine cupa, dar Griphook fură sabia şi ii abandonează pe cei trei, alertand securitatea. Harry Potter 7 online subtitrat in romana are o viziune de spiriduşi uciderii lui Voldemort, inclusiv Griphook, şi învaţă alte chestii in mica sa aventura. Harry învaţă, de asemenea, ca există un Horcrux la Hogwarts, care este într-un fel legat de Rowena Ravenclaw.

Snape aude de revenirea lui Harry şi informează personalul şi studenţii de pedeapsă severă pentru sprijinirea lui Harry Potter 7. Baiatul se confruntă cu Snape, care fuge după Minerva McGonagall il provoaca la un duel. McGonagall reuneste comunitatea de Hogwarts să se pregătească pentru luptă.

Related Posts

Harry Potter 7 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Harry Potter 7 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: