Hell Boy Online

Hell Boy Online Subtitrat

Hell Boy online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Aventura, Filme de Fantezie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Hellboy online gratis cu subtitrare in limba romana este un film american care ne prezinta o serie de super-eroi si in care joaca Ron Perlman, Selma Blair si John Hurt. Filmul a fost regizat de catre Guillermo del Toro si este bazat pe banzile desenate Dark Horse facute de catre Mike Mignola. Actiunea filmului se invarte in jurul eroului nostru Hellboy care lucreaza in secret pentru a apara lumea de pericole paranormale.

Filmul HellBoy gratis online subtitrat in romana

In anul 1944, nazistii construiesc un portal dimensional pe coasta Scotiei, in toiul celui de-al II-lea razboi mondial. Cu ajutorul misticului rus Grigori Rasputin, acestia intentioneaza sa elibereze entitatile monstroase Ogdru Jahad inchise intr-o alta dimensiune, pnetru a-i ajuta in a-i distruge pe Aliati. Rasputin stie ca acest eveniment va fi apocaliptic, dar in urma caruia, crede el, va fi un paradis. Acesta deschide portalul cu ajutorul discipolului sau, Ilsa von Haupstein si cu a generalului Karl Ruprecht Kroenen, asasinul de top a lui Adolf Hitler.

O echipa a Aliatilor este trimisa pentru a distruge portalul, ghidata de catre tanarul profesor Trevor Broom, care cunoaste artele oculte foarte bine. Germanii sunt ucisi si portalul este distrus si l-a absorbit pe Rasputin in timp ce Haupstein si Kroenen scapa. Forta Aliatilor descopera un demon infant cu o mana dreapta din piatra care a venit prin portal, si il numesc Hellboy.

Saizeci de ani mai tarziu, agentul FBI John Myers este transferat la biroul de investighare a paranormalului la cererea mult mai batranului Broom; acesta il intalneste pe Hellboy care este acum adult si un psychic, un amfibian cu forma humanoida pe nume Abe Sapien. El afla ca un al 3-lea membru BPRD, Liz Sherman, a fost recent internata intr-un spital pentru a-i proteja pe altii de catre abilitatile ai pyrokinetice volatile. In ciuda vizitelor dese pe care le primeste de la Hellboy, aceasta este determinata sa nu se mai intoarca. Haupstein si Kroenen il reinvie pe Rasputin in niste munti de prin Moldova. Acestia elibereaza un caine ai iadului pe nume Sammael. Rasputin ii da lui Sammael puterea de a se reincarna iar de fiecare data cand Sammael va muri, alti doi se vor naste. Rasputin o viziteaza pe Liz in timp ce doarme, activandu-i puterile, in urma caruia aceastra distruge spitalul. Myers o convinge sa se intoarca inapoi la locul ei de munca.

Actori

  • Ron Perlman – Hellboy
  • Jeffrey Tambor – Tom Manning
  • Rupert Evans – John Thaddeus Myers
  • John Hurt – Profesorul Trevor “Broom” Bruttenholm
  • Selma Blair – Liz Sherman
  • Karel Roden – Grigori Efimovich Rasputin
Related Posts

Hell Boy Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Hell Boy online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: