Hide and Seek Online

Hide and Seek Online Subtitrat

Hide and Seek online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme Horror, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Hide and Seek online subtitrat din anul 2005 este un thriller psihologic despre un psiholog pe nume David Callaway, care se muta impreuna cu fiica sa Emily din casa unde sotia sa s-a sinucis. David intalneste o femeie pe nume Elizabeth si pe nepoata ei Amy care este cam de aceeasi varsta cu fiica sa. In speranta de a lega o prietenie intre cele doua fete, David aranjeaza o intalnire. Din nefericire, planurile lui David sunt ruinate cand Emily taie fata papusii lui Amy. Filmul Hide and Seek online subtitrat este un film de suspans cu Robert de Niro.

O prietena de familie, Katherine – si ea psiholog il viziteaza pe David si pe Emily pentru a incerca sa-i ajute, si sa vorbeasca cu fata despre noua ei obsesie – Charlie – singurul ei prieten imaginar. Mai tarziu, Elizabeth face o noua vizita, in speranta ca va face pace cu Emily. Fata din filmul de groaza Hide and Seek online subtitrat ii spune ca joaca Hide and Seek cu Charlie, iar Elizabeth incepe sa pretinda ca il cauta pe acesta. Dar, cineva o impinge pe Elizabeth afara pe fereastra si aceasta moare. Cand David o intreaba pe Emily cine a facut acest lucru – ea da vina pe Charlie.

Ei bine, de acum in colo lucrurile iau o intorsatura neasteptata. Va rugam sa ne spune-ti daca v-a placut acest film de groaza.

Related Posts

Hide and Seek Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Hide and Seek online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: