Horrible Bosses Online

Horrible Bosses Online Subtitrat

Horrible Bosses online subtitrat in limba romana face parte din categoria Crima, Filme de Comedie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Horrible Bosses online subtitrat hd in romana il prezinta pe Nick ce isi uraste seful de la munca, deoarece acesta trebuie sa lucreze dinainte ca soarele sa rasara si sa-si termina programul dupa ce soarele apune, iar seful sau Domnul Harken ii atrage mereu atentia cand intarzie un minut si il santajeaza mereu in asa fel incat sa nu renunte la munca. Dale isi uraste seful de la munca, acesta fiind Julia Harris, deoarece ii face avansuri sexuale, iar el este pe cale sa se insoare. Kurt isi place slujba si seful, pana cand un deces are loc iar fiul psihopatic al sefului sau ii ia locul acestuia. Cine poate renunta la slujba in aceste vremuri grele?

Horrible Bosses online gratis hd, subtitrat in romana este un film foarte comic.

Noaptea, dupa cateva băuturi, Kurt propune în glumă, că viața lor ar fi mai fericit dacă sefii lor nu mai erau în jurul lor. Inițial ezitantă, în cele din urmă acestia cad de acord sa-i faca pe angajatorii lor sa dispara. În căutare de un asasin, trio-ul a satisface Dean “Nenorocitul” Jones un fost condamnat, care este de acord, să fie consultantul lor. Jones sugerează, că Dale, Kurt, și Nick omoare șefii lor reciproc, pentru a ascunde motivul lor, în timp ce a face cu moartea arata ca accidente.

Casa cu trei cerceta lui Bobby, și Kurt fură telefonul lui Bobby. Ei merg viitoare, la casa lui Harken. Kurt, și Nick intri in timp ce Dale așteaptă în mașină. Harken se întoarce acasă, și se confruntă cu Dale pentru gunoaiele, dar apoi are un atac de alergie de unt de arahide pe gunoi. Dale salvează Harken, de junghi-l cu un EpiPen. Nick, Kurt și Dale cred că este înjunghiere Harken, la moarte, și să fugă, Kurt scadere accidental telefonul lui Bobby în dormitorul lui Harken. Soția Harken lui Rhonda mulțumește Dale pentru salvarea soțul ei, cauzând Harken, să-i acuze gelozie, de a avea o aventură cu Dale. În noaptea următoare, casa lui Kurt ceasuri Juliei, dar ea seduce, și are sex cu el. Nick, și Dale așteptați în afara lui Bobby, și casele Harken, de a comite crimele. Harken descoperă telefonul lui Bobby în dormitorul său, și îl folosește, pentru a găsi adresa sa, suspecta Rhonda are o aventura. El conduce peste, și ucide Bobby, cu Nick ca un martor secret.

Related Posts

Horrible Bosses Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Horrible Bosses online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: