Hummingbird Online

Hummingbird Online Subtitrat

Hummingbird online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Hummingbird online subtitrat in limba romana este un thriller despre un fost soldat pe nume Joey Jones. Acesta a facut parte din fortele speciale britanice si a avut de aface cu experiente traumatice in Afganistan. Se pare ca Joey se intoarce in Marea Britanie pentru a purta un altfel de razboi – viata pe strazile Londrei – fara casa, bani si epuizat.

In incercarea de a se pune pe picioare, Joey isi asuma identitatea unei alte persoane si cere ajutorul unei tinere calugarite pe nume Cristina.

Filmul de actiune Hummingbird online subtitrat in romana cu Jason Statham

Antrenamentul de care a avut parte in armata il fac pe Joey un adevarat bun de valoare si se trezeste foarte repede in centrul lumii criminale a Londrei. Incercand sa nu cada prada nebuniei, acesta se ofera sa-i ajute cu bani pe cei care au cea mai mare nevoie. Mai departe in filmul Hummingbird online, Joey afla ca prietena lui care disparuse fusese ucisa cu brutalitate de un mafiot

Acesta risca totul pentru a se razbuna, mergand pe o cale mortala care il va duce la pieire sau ii va da sansa de a se impaca cu sine. Trailerul la filmul Hummingbird online poate fi vizionat mai jos

Related Posts

Hummingbird Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Hummingbird online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. tyty says:

    misto

Nume: 

Email: