I am Legend Online

I am Legend Online Subtitrat

I am Legend online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, SF, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Vezi I am Legend online subtitrat, film in care joaca starul Will Smith, in rolul lui Robert Nebille, un om de stiinta care nu a fost in stare sa stopeze raspandirea unui virus artificial caruia nu i s-a gasit leac. Imun la virus, Neville este acum ultimul supravietuitor, in ce a mai ramas din orasul New York si probabil din intreaga lume. De trei ani de zile, Nebille a incercat sa gaseasca un leac la virus si trimis cu neincetare semnale radio in fiecare zi, disperat sa gaseasca supravituitori. Dar nu este singur caci victime mutante a molimei – “Cei Infectati” – stau in intuneric – urmarind fiecare miscare a lui Neville – asteptand sa faca o greseala fatala.

Filmul online gratis I am Legend cu subtitrare in limba romana

În septembrie 2012, un virolog al armatei statelor unite, locotenent-colonelul Robert Neville (Will Smith) ramane ultimul om sănătos din New York City, o adevarata legenda am putea spune. Trei ani mai devreme, un remediu pentru cancer, facut dintr-un virus reproiectat a fost dezvoltat si se parea ca avea o rată de succes de 100%. Mai departe in I am Legend online, cu toate acestea, virusul a suferit mutatii si s-a produs o tulpina letala ce s-a răspândit în întreaga lume şi a ucis 5.4 miliarde de oameni (90% din populatia pamantului).

Mai departe aflam in filmul I am Legend online ca din 599 de milioane de supravieţuitori, doar 11 de milioane de oameni au supravietuit, fiind în mod natural imuni la virus. Restul oamenilor si-au pierdut parul, au devenit palizi si foarte sensibili la lumina, si au ajuns sa fie niste fiinţe agresive denumite în continuare “Darkseekers”, care vânau oameni ce erau imuni la virus. Aşa-numitii Darkseekers, sunt nevoiti sa se ascunda în clădiri şi în locuri întunecoase în timpul zilei din cauza unei dureroase intoleranţă la radiaţii UV. În ciuda comportamentului lor primordial, Darkseekers par să menţină unele semne de inteligenta naturala de rezolvare a problemelor: ei fiind vicleni şi se pare ca au si capacitatea de a se organiza.

Actiunea din I am Legend online subtitrat in romana se invarte in jurul lui Neville, care si-a pierdut soţia pe nume Sarah (Salli Richardson) şi fiica pe nume Marley (Willow Smith) într-un accident de elicopter în timpul carantinei ce a fost impusa haotic in Manhattan, în decembrie 2009, are o rutina zilnica, care include experimente pe şobolani infectati pentru a găsi un leac pentru virusul ucigas.

Acesta face numeroase excursii printr-un Manhattan gol, aflat in descompunere, pentru a colecta bunuri de la casele abandonate. De asemenea, el aşteaptă în fiecare zi un răspuns la emisiunile sale difuzate in mod continuu pe un post de radio, iar aici instruieste supravietuitorii neinfectaţi să-l întâlnească la jumătatea zilei la South Street Seaport. Filmul I am Legend online ne arata ce inseamna sa fii singur pe lume, iar izolarea totala Neville este salvata doar de tovărăşia ciobanescului sau german Samantha (“Sam”) şi interacţiunea cu niste manechine. Va dorim vizionare placuta la filmul I am Legend online subtitrat in limba romana.

Related Posts

I am Legend Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul I am Legend online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: