I Am Number Four Online

I Am Number Four Online Subtitrat

I Am Number Four online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, SF, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

I am number four online subtitrat – Extraordinarul tanar John Smith duce o viata de fugitiv pentru ca fuge mereu de catre inamicii sai care doresc sa-l distruga la propriu. Impreuna cu guardianul sau Henri, John este mereu pe fuga, mereu isi schimba identita si se muta din loc in loc; este acel copil care nu are nici o legatura cu trecutul. In micul orasel Ohio pe care acum il numeste casa, John are de aface cu evenimente neasteptate: dragoste, noi abilitati puternice si o conexiune cu alti oameni cu care isi imparte destinul.

I am number 4 online subtitrat este un film de fictiune plin de actiune :)

John Smith este un extraterestru de pe planeta Lorien. El a fost trimis, pe Pamant ca un copil cu alte opt persoane, pentru a scăpa de Mogadorians invadatoare, care a distrus Lorien. Aici, John este protejat, de un Guardian, Henri, și-a dezvoltat “moșteniri”, inclusiv puterea sporită, viteza, agilitate si, telekinezie, și puterea, de a transmite lumina cu plasma, prin mâinile lui.

Mogadorians, a condus, de către comandantul afla despre cele nouă copii, și vin, pe Pamant, pentru a le găsi. Cele Loriens pot fi ucise doar în succesiune; Number One prin Number Nine, deși, și trei, dintre ei sunt deja morti, cu John fiind Number Four. Știind acest lucru, el, și Henri muta de la un bungalou pe plajă în Florida, la o fermă veche, în Paradise, Ohio, unde se împrietenește cu John teoretician al conspirației Sam Goode, și un câine, pe care el numește Bernie Kosar. De asemenea, el se îndrăgostește de un fotograf amator, Sarah Hart. Fostul ei iubit, jucător de fotbal Mark James este un bătăuș, care chinuie atât Ioan, și Sam.

În timpul Târgului de primăvară din filmul I Am Number Four online subtitrat, Mark, și prietenii lui Chase Sarah, și Ioan în pădure, unde se încearcă, să bată pe Ioan. Cu toate acestea, el folosește moștenirea lui, să-i apere, și de salvare Sarah. Sam martori, și cum el ar fi folosit moșteniri sale. John dezvăluie originile sale adevărate, cu Sam. A doua zi, tatăl lui Mark, seriful local, interoghează Henri la locul lui Ioan atunci când fiul său, și prietenii lui au fost atacați.

Related Posts

I Am Number Four Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul I Am Number Four online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. mihai says:

    foarte frumos

Nume: 

Email: