I Frankenstein Online

I Frankenstein Online Subtitrat

I Frankenstein online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Fantezie, SF si a fost adaugat in 2014 de catre FilmeGratisOnline.

I Frankenstein 2014 online subtitrat in romana este clasica poveste pe care o stiti, sau mai bine spus – continuarea ei. Monstrul lui Frankestein se numeste Adam si i-a luat numele creatorului. El ajunge sa fie implicat intr-un razboi intre doua clanuri de nemuritori dintr-un oras antic.

Nu am vazut inca filmul, dar cred ca nu se pune mare accent pe poveste, ci pe efectele speciale. Sa facem cunostinta cu niste personaje din acest film gratis online:

Adam Frankenstein – este o fiinta supraumana ce a luat nastere in urma unui eveniment stiintific, ce a presupus folosirea electricitatii si a mai mult parti din diverse corpuri omenesti :)

I Frankenstein online subtitrat in romana trebuia sa apara in anul 2013, dar se pare ca va aparea in prima luna a anului 2014.

Naberius este liderul demonilor si este unul din ingerii cazuti din Rai odata ce a inceput razboiul lui Satan impotriva lui Dumnezeu.
Leonore – regina gargoil
Gideon – liderul armatei gargoil.

Mai multe nu va pot spune despre I Frankenstein online in acest moment, dar daca vine cineva cu cateva completari, sa stiti ca nu ma supar!

Related Posts

I Frankenstein Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul I Frankenstein online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. Chang Lee says:

    Beastly (2011) – Alex Pettyfer, l-am revazut, frumos filmul dar nu este I Frankenstein, nu ? :(

Nume: 

Email: