I, Robot Online

I, Robot Online Subtitrat

I, Robot online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, SF, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Filmul I, Robot online subtitrat hd are actiunea plasata in anul 2035 si se pare ca robotica a avansat foarte mult. Atat de mult, incat robotii sunt ceva obisnuit si au diverse functii. Acestia sunt programati cu cele trei legi ale directivei robotice: acestia nu trebuie sa atenteze la viata unui om niciodata, fie prin actiune sau inactiune. A doua lege este ca sa respecte ordinile pe care le primesc de la oameni, cu exceptia ordinelor care incalca prima lege. Si a treia lege este ca acestia sa-si protejeze propria existenta, dar nu trebuie sa violeze celelalte 2 legi.

Filmul I, Robot online subtitrat in limba romana este cel mai bun sf din anul 2004

Del Spooner, rol in care joaca Will Smith, este detectiv la politia din Chicago. Cu multi ani inainte, acesta a fost salvat de la inec de catre un robot, fiind implicat la acel timp intr-un accident de masina. El se afla impreuna cu o fetita de 12 ani, dar robotul care a sarit in ajutor, a calculat ca Del are mai multe sanse sa supravietuiasca. Dupa acest incident prezentat succint in filmul I, Robot online, mana sa stanga, care a suferit leziuni grave, a fost inlocuita cu una robotica. Del isi da seama ca daca era un om in locul robotului, atunci acela ar fi salvat-o pe fetita, si nu pe el, si din aceasta cauza are oarecum mici altercatii cu robotii.

Doctorul Alfred Lanning, este co-fondatorul firmei U.S. Robotics, si este principalul designer. Acesta moare dupa ce cade de la fereastra biroului sau. Moartea sa pare sa fie un suicid, dar Spooner, care il stia pe Lanning foarte bine, caci el s-a ocupat de bratul sau robotic, este de alta parere. Cu ajutorul specialistului Susan Calvin, acesta interogheaza angajatii USR, incluzandu-l si pe directorul principal Lawrence Robertson si supercalculatorul VIKI. Mai departe in I, Robot online subtitrat, Spooner investigheaza biroul lui Lanning, si isi da seama ca Lanning nu ar fi putut sparge acel geam. Acesta gaseste un prototip nou de robot, care pare a fi din cel mai nou model – NS-5, care incepe sa fuga si care refuza sa raspunda la ordinele lui Spooner, violand a doua lege. Spooner si Calvin urmaresc acest robot la o fabrica unde politia reuseste sa-l captureze.

Robotul subtitrat hd refuza sa raspunde la ordine, dar insista sa fie numit Sonny. Locotenentul John Bergin ii recomanda lui Spooner sa renunte la acest caz, dar interesul acestuia din urma creste tot mai mult, asa ca continua sa investigheze. Viata lui pare sa fie pusa in pericol de catre mai multi roboti USR.

Related Posts

I, Robot Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul I, Robot online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. mihai says:

    Crima filmul. La fel ca toate filmele cu Will Smith. Unul dintre cei mai buni actori. I am Legend si I, Robot sunt cele mai bune filme cu el. Astept sa apara si After Earth

Nume: 

Email: