I Spit on Your Grave Online

I Spit on Your Grave Online Subtitrat

I Spit on Your Grave online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme Horror, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

I Spit on Your Grave online subtitrat de groaza este un film despre o rapire si despre o razbunare. Jennifer Hills se duce la o cabana din padure pentru a-si scrie a-l 2-lea roman. Pe drum se pierde si opreste la o benzinarie unde intalneste trei barbati. Acestia schimba vorbe pana cand ea apasa accidental pe butonul de panica din masina, iar Johnny, unul din angajati, se impiedica de o galeata cu apa. Mentionam ca aceasta este versiunea din anul 2010 a filmului de groaza I Spit on Your Grave.

Jennifer gaseste cabana in cele din urma si Matthew, care are foarte multe minusuri cand vine vorba de interactiune sociala, este chemat pentru a repara chiuveta si toaleta. Dupa asta, Matthew se intalneste cu cei trei si le spune de fata.
Filmul I Spit on Your Grave online cu subtitrare in limba romana este un film de suspans cu elemente horror.

In acea noapte, cei patru se furiseaza in cabana lui jennifer, si au intentia sa-l forteze pe Matthew sa-si piarda virginitatea. Acestia o obliga pe Jennifer sa mimeze un act sexual cu o sticla si cu un pistol. Ea reuseste sa scape din Grave si in padure da de seriful Storch si de Earl, persoana de la care a inchiriat cabana.

Storch din filmul de groaza I Spit on Your Grave online o duce inapoi la cabana, sub pretextul ca o va asista in a-i explica mai bine situatia. El gaseste mult alcool si droguri usoare, dupa care incepe sa se comporte ciudat. Cei trei isi fac aparitia si se pare ca se cunosc chiar foarte bine. Pana la urma Matthew o violeaza pe femeie si aceasta incepe sa fuga goala prin padure. Este prinsa din nou si violata din nou, de catre Andy de data aceasta, iar apoi de catre ceilalti.

Suntem curiosi ce se va intampla in final si de aceea va rugam sa ne dati macar cateva indicii cu privire la cele intamplate in I Spit on Your Grave subtitrat in romana.

Related Posts

I Spit on Your Grave Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul I Spit on Your Grave online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. mirela says:

    am vazut filmul cu mare placere! raman trista ca in realitatea noastra,violentatorii raman nepedepsiti!

Nume: 

Email: