Ice Age 1 Online

Ice Age 1 Online Subtitrat

Ice Age 1 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Animatie, Filme Pentru Copii si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Ice Age online gratis subtitrat in romana – Acum foarte mult timp, cand Pamantul era acoperit de ghetari, iar animalele erau disperate sa supravietuiasca in era ghetii, un lenes prostut pe nume Sid, un mamut pe nume Manny, si un tigru pe nume Diego, sunt fortati sa devine eroi. Cei trei ajung sa coopereze cand trebuie sa returneze un copil tatalui sau.

Filmul Ice Age 1 online gratis subtitrat in limba romana este o animatie foarte frumoasa pentru copii.

Filmul începe cu o veverita cu dinţi sabie (cunoscut sub numele de Scrat), care încearcă să găsească o locaţie de stocare a unei ghinde nepretuite. În cele din urmă, incercand sa o ascundă, el provoacă o avalanşă. El abia scapă, dar se trezeşte urcat pe de o turma de animale preistorice. Animalele sunt încercarea de a evita epoca de gheata prin migrarea spre sud. Sid, un stângaci Megalonyx lenes lasat in urma de familia sa, este atacat de doi Brontops care a supărat. Sid este salvată în curând de Manfred (“Manny”), un mamut agitat, care îi bate. Nu vrea să fie singur şi neprotejat, asa ca Dis il urmează pe Manny din Ice Age 1 online subtitrat in romana.

Între timp, Soto, liderul de un orgoliu Smilodon vrea razbunare pe un grup de oameni, prin consumul de fiul şefului copii, Roshan, în viaţă. Există un atac asupra taberei omului, care cauzează mama Roshan de a fi separate de restul si sari intr-o cascada. Locotenentul lui Soto, Diego, este trimis pentru a găsi şi a aduce copilul înapoi. Sid Manny şi la faţa locului Roshan şi mama sa în apropierea lacului, având în călătoria ei a supravieţuit peste cascada. Mama are doar destulă putere să aibă încredere şi copilul la Manny înainte de a dispare. După convingere sa fie mult de lenea, ei decid să se întoarcă Roshan (poreclit “Pinky”), dar atunci când ajung la tabara umane, oamenii din Ice Age 1 au dispărut. Ei se intalnesc cu Diego, care convinge pereche pentru a lasa-l ajute prin urmărirea om. Călătorie pe patru, cu Diego secret le duce la o ambuscadă. In curand ajung la o peşteră în care Sid şi Diego afla despre trecutul lui Manny şi interacţiunile sale anterioare cu oamenii, în cazul în care soţia şi fiul său au fost ucişi, lăsând Manny un singuratic cinic.

Related Posts

Ice Age 1 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Ice Age 1 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: