Ice Age 3 Online

Ice Age 3 Online Subtitrat

Ice Age 3 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Animatie, Filme Pentru Copii si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Filmul Ice Age 3 Online subtitrat in Romana Gratis – Dupa evenimentele din Ice Age the Meltdown viata incepe sa schimbe pentru Manny si prietenii sai. O posibila romanta incepe sa se infiripe intre Scat si o veverita numita Scratte :). Manny si Ellie asteapta un copil iar Manny este foarte grijului si ia toate masurile ca totul sa fie perfect pentru venirea copilului sau pe lume. Diego s-a saturat pana peste cap sa fie tratat ca o pisica de casa iar Sid doreste sa-si intemeieze o familie, de asta fura niste oua de dinozaur, in urma furtului trezindu-se intr-un loc straniu sub pamant de unde turma incearca sa-l salveze, dar intre timp trebuie sa reuseasa sa ramana in viata.

Filmul Ice Age 3 Dawn of the Dinosaurs online cu subtitrare in romana este un film pentru copii de aventura si de comedie.

Ellie şi Manny, aşteaptă primul lor copil, iar Manny este obsedat de a face viaţa perfectă şi în condiţii de siguranţă pentru familia sa, deoarece experienţele primul său ca soţ şi tată a mers rău, atunci când familia sa a fost ucisa de către vânători. În acelaşi timp, Diego se trezeste in imposibilitatea de a prinde o gazelă obraznica , el a fost urmărire şi decide să plece turma, crezând că el îşi pierde caracterul său de ruinare ca un tigru. Sid creste gelos de Manny şi Ellie şi “adoptă” trei ouă aparent abandonate in Ice Age 3, pe care le găseşte într-o peşteră de gheaţă subterană şi îi numesc Eggbert, Shelly, şi Yoko. Manny îi spune să le pună înapoi (spunând Sid nu s-ar face o mamă bună, zicând: “primul semn: Furt de ouă altcuiva semn al doilea rând:. Unul dintre ei a devenit aproape o omletă”), dar Sid în schimb arată după ouă, care hatch în copii Tyrannosaurus în dimineaţa următoare.

Deşi Sid din filmul Ice Age 3 online subtitrat in romana încearcă din răsputeri să ridice cele trei dinozaurilor, comportamentul lor nebunatic ii sperie departe toate celelalte animale tinere şi ruinele o Manny loc de joaca pentru copii construit lui Ellie. Un Tyrannosaurus femeie, mama, ale căror ouă Sid mi-a furat, în curând se întoarce şi poartă atât Sid şi subterane ei tineri, cu Diego în urmărirea. Manny, Ellie, Crash şi Eddie, urmaţi precum şi a descoperi că peştera de gheaţă duce la o vasta junglă populată de dinozauri considerat a fi cale de disparitie. Aici, o Ankylosaurus ameninţă efectiv, în ciuda eforturilor lui Diego să-l apere, ele sunt salvate de la o mulţime de alte reptile furios de un nebun, cu un singur ochi pe nume Buckminster nevăstuica, sau Buck.

Related Posts

Ice Age 3 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Ice Age 3 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: