In Time Online

In Time Online Subtitrat

In Time online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Filmul In Time online subtitrat gratis in romana are actiunea plasata intr-un viitor in care oamenii inceteaza sa mai imbatraneasca la varsta de 25 de ani, dar acestia au fost “programati” sa traiasca doar un an, iar tot ce depaseste aceasta perioada trebuie cumparat, o situatie care-i avantajeaza pe cei bogati. In acest viitor, Will Salas se trezeste ca este acuzat de crima si ajunge sa fuga de politie impreuna cu un ostatic, care ajunge sa-l placa si sa-i inteleaga frustrarea.

In Time film online gratis subtitrat in romana este un film de fictiune ce prezinta un viitor alternativ, iar personajul principal este Justin Timberlake.

Will Salas este un muncitor de 28 de ani, care locuieste cu mama sa Rachel în ghetouri. Într-o zi, Will şi prietenul lui de 29 de ani, Borel, cel mai bun prieten vizitează un bar şi dau peste Henry Hamilton, care are mai mult de un secol pe ceas iar cu timpul său cumpara bautura la toată. Hamilton este atacat de către Fortis, de 75 de ani, seful mafiot britanicul a unei bande numite Minutemen, care sunt infam pentru furtul timpul altor oameni prin forţă. Hamilton din filmul sf In Time online subtitrat in romana va ajuta să scape de confruntare şi îl duce la un adăpost la o fabrică abandonată, în cazul în care Hamilton spune Will, “Pentru puţine pentru a fi nemuritor, mulţi trebuie să moară”, în esenţă, că nu există timp suficient pentru toată lumea să trăiască o viaţă împlinită, dar este fiind stocate pentru cei bogaţi de a utiliza în a deveni nemuritor. Un supărat va susţine că nimeni nu ar trebui să moară înainte de timpul lor natural se termină, astfel încât alţii să trăiască, pe care Hamilton descrie modul în care el nici măcar nu isi mai doreşte sa traiasca. Ale filme gratis online precum In Time pot fi gasite daca cautati in site.

Mai târziu în acea noapte, Hamilton transfera in proporţie majoritară din timpul său rămas – lui Will, în timp ce acesta doarme. Odată ce timpul lui se termina, Hamilton moare si cade intr-un rau. Will ajunge prea târziu In Time online subtitrat pentru a mai reusi să-l salveze, îşi dă seama că a fost filmat de o camera de supraveghere din apropiere, şi fuge din zona. Corpul lui Hamilton este găsit de către forţele de poliţie rezident, cronometrorii, care au diferite teorii cu privire la ceea ce s-a întâmplat cu Henry Hamilton. Un cronometror tiner, Yeager, corect presupune că Hamilton a “expirat”, alias s-a sinucis, dar 60 de ani, veteran cronometrorul Raymond Leon este convins ca a fost ucis de unul dintre locuitorii din Dayton.

Related Posts

In Time Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul In Time online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: