Inception Online

Inception Online Subtitrat

Inception online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Mister, SF, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Inception online cu subtitrare in romana este un film al carei poveste il pune in centrul atentiei pe Dom Cobb, un hot experimentat, dar nu si unul obisnuit caci el este instruit in arta extragerii de informatii secrete din subconstientul oamenilor in timp ce acestia viseaza. Abilitatea rara a lui Cobb l-a facut pe acesta faimos printre aceasta noua lume a spionajului, dar personajul nostru este si urmarit international, lucru care l-a costat foarte scump pe plan sentimental. Acum lui Cobb i se ofera o a doua sansa. O ultima misiune ar putea sa-i puna viata din nou pe roate.

Filmul Inception Online Subtitrat in Limba Romana

Ţinta lui Cobb este Robert Fischer, fiul lui Saito a rival corporate bolnav, Maurice Fischer. Obiectivul este de a convinge Fischer să te desparţi de imperiul tatălui său. Cobb recruţi Eames, un falsificator care poate schimba aspectul interior visele, Yusuf, un chimist sedativ, şi Ariadne, un student pe care el şi de tren Arthur ca un arhitect pentru a proiecta lumi de vis ca in Inception online subtitrat. Când Fischer mai mare moare în Sydney, Saito şi echipa parts zbor cu Robert Fischer înapoi la Los Angeles şi de droguri-l. Ele intra visul lui Yusuf, o zona centrala a orasului ploios, şi răpire Fischer.

Cu toate acestea, ele intră sub atac de proiecţii Fischer subconştient instruiţi, iar Saito este grav rănit in Inception online gratis hd. Având în vedere puterea de sedative şi straturi multiple de vis, moartea va duce la persoana a intra în uitare, o lume de spatiu de vis unconstructed, pentru un timp aparent nedeterminată. Cobb dezvăluie Ariadne că el a petrecut ani cu Mal în uitare, în cazul în care în formă de propria lume şi viaţa. Dupa trezire, Mal a rămas convins că ea a fost visa şi sa sinucis, Cobb convinge să facă acest lucru de către incriminatoare el în moartea ei, dar el a fugit în schimb SUA şi taxele crimă.

Related Posts

Inception Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Inception online subtitrat sau semnaleaza o problema!

14 Comentarii la acest film

 1. dani says:

  10 !!! Excelente filmul!

 2. diadia says:

  ce mishto…numa ca trebuie sa ne dam noi seama dak se opreste sau nu

 3. ovidiu says:

  super tare filmul merita vazut ieu mam uitat la iel de doua ori ie super

 4. Deea says:

  Ma… sfarsitul a fost ciudat… am dat si cu incetinitoru sa vad mai bine dar tot nu iti dai seama daca s-a oprit sau nu din invartit :|

 5. dancioc says:

  marfa rau,pacat ca se incarca cam greu.

 6. daniele says:

  super tare

 7. DINU ADRIAN ROMEO says:

  un film psihologic profund si aproape real

 8. alex says:

  Eu cred ca inca visa…..fiindca acel titirez nu sa oprit din a se roti….

 9. DEMISEDI says:

  filmul se vede super si in Italia, BRAVO !!

 10. bebe says:

  ………..super tare filmul 10 +….psihologic pot spune …….sfarsitul nu l-am inteles…Cobb s-a trezit sau inca visa?

 11. coco says:

  tare ciudat dar foarte tare si oarecum real

 12. capdeaur says:

  super filmul …te acapareaza pe loc in lumea lui ,,cu ceva “fumuri”, chiar poti intra si in pielea actorilor sau cine stie poate iti vei gasi chiar un rol in acest film

 13. nechita teodor says:

  ce faci serghei te simti bine ca am plecat

 14. serghei says:

  Bataie de joc ! Nu filmul, ci voi care adm site-ul!

Nume: 

Email: