Inkheart Online

Inkheart Online Subtitrat

Inkheart online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Aventura, Filme de Fantezie, Filme Pentru Copii si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Povestea din Inkheart online subtitrat gratis in limba romana incepe cu Mortimer Folchart si sotia sa Resa, care ii citesc un basm care se cheama Little Red Riding Hood, fetei lor Meggie. In timp ce Mo citeste povestea, o gluga de catifea de culoare rosie apare in timp ce naratorul explica ca oamenii cunoscuti sub alias-ul Silver Tongues (Limbi Argintii) sunt nascuti cu darul de a face ca povestile pe care le citesc sa devina realitate, si ca unii dintre acesti oameni nu stiu de puterea lor.

Filmul Inkheart online gratis cu subtitrare in limba romana este un film de fantezie pentru copii

Doisprezece ani mai tarziu, Meggie si Mortimer colinda Europa pentru a gasi o carte. Mo cunoaste acum darul sau, si cu 9 ani in urma, Resa a disparut. Auzind glasul cartilor dintr-o librarie, Mo se adventureaza inauntru. Acesta gaseste cartea Inkheart online subtitrat gratis si este uimit de sentimentele de frica dar si de bucurie din carte.

In acelasi timp, Dustfinger, un personaj din Inkheart online apare si incearca sa-l convinga pe Mo sa il bage inapoi in carte. Mo refuza si fuge impreuna cu Meggie intr-o calatorie pana in Italia, pentru a face o vizita matusii lui Meggie – Elinor Loredan. Elinor e suparata pe Resa ca a fugit, ceea ce o supara pe Meggie, dar amandoua se pare ca impartasesc aceeasi pasiune pentru diverse carti, iar Elinor o lasa pe Meggy din Inkheart sa stea in libraria ei si sa citeasca. Dustfinger apare din nou, dar de data aceasta are o legatura cu Capricorn, personajul negativ din carte care isi aduce si minionul Basta pentru a-l captura pe Mo si pe familia acestuia, si ii atrag in carte, distrugand si valoroasa colectie de carti a lui Elinor.

Cei trei sunt adusi la castelul lui Capricorn si intemnitati, alaturi de alte creaturi din diverse carti, cum ar fi: Crocodilul din Peter Pan, maimutele zburatoare din Vrajitorul din Oz, personajul principal din Cainele din Baskervilles, minotaurul din povestea lui Tezeu si un unicorn numit Inkheart online cu subtitrare in romana. Mo le explica lui Meggie si lui Elinor, ca atunci cand citeste despre un personaj dintr-o carte, cineva din lumea reala este trimis in acea carte, si asta ar putea explica disparitia sotiei sale. Mai departe in filmul Inkheart online subtitrat, acestia sunt luati pentru a se intalni cu Capricorn, si il intalnesc pe cititorul acestuia – Darius, a carui putere nu este chiar uimitoare si personajele pe care el le-a scos din carti au venit deformate. Capricorn nu isi tine promisiunea pe care i-a facut-o lui Dustfinger, de a-l baga inapoi in carte, si arunca cartea pe foc. In disperarea lui, Dustfinger paraseste grupul si fuge in bucatarie, unde afla ca una dintre servitoare, este defapt sotia lui Mo – Resa, care nu a fost “transporta” bine si nu are voce.

Actorii din acest film gratis de fantezie

  • Brendan Fraser – Mortimer Folchart
  • Jim Broadbent – Fenoglio
  • Eliza Bennett – Meggie Folchart
  • Andy Serkis – Capricorn
  • Helen Mirren – Elinor Loredan
  • Paul Bettany – Dustfinger
Related Posts

Inkheart Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Inkheart online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. vic says:

    Imaginatia noastra este exact ceia ce intro zi se va intimpla ,.Platim taxe, impozite ca in acea zi niste cretini sa ne termine… Urmariti filmul este bun fff bun.ZIUA IN CARE PAMINTUL SA OPRIT.

Nume: 

Email: