Insidious 2 Online

Insidious 2 Online Subtitrat

Insidious 2 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme Horror si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Insidious 2 online subtitrat in limba romana este un film horror regizat de catre James Walt. Insidious 2 este o continuare a filmului din 2011 si de data aceasta Josh si Renai Lambert, sot si sotie, cauta sa dezlege misterul care i-a lasat conectati la lumea spiritelor in prima parte a acestei pelicule.

Filmul Insidious 2 online subtitrat in romana va aparea in curand, dar pana atunci puteti viziona trailerul de mai jos pentru a va face o parere.

Familia Lambert se reintregeste din nou, dupa ce Josh a plecat in necunoscut pentru a-l aduce inapoi pe fiul sau Dalton, iar acum este foarte fericita de acest lucru. Insa, intamplari paranormale continua sa se produca in filmul de groaza Insidious 2 online subtitrat si acestea devin din ce in ce mai inspaimantatoare. Tatal incepe sa aiba un comportament din ce in ce mai ciudat, iar ceilalti din familie incep sa se intreaba daca este Josh cel care s-a intors, sau daca ceva l-a urmarit pana aici.

Primul a fost destul de bine vazut, asa ca eu personal sunt tare curios sa vad si partea a doua.

Related Posts

Insidious 2 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Insidious 2 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. norik says:

    horror in adevratul sens al cuvantului ………..

Nume: 

Email: