Insidious Online

Insidious Online Subtitrat

Insidious online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme Horror si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Insidious online subtitrat in limba romana – Povestea unei familii care se afla in cautarea unui solutii pentru problema fiului lor Dalton – care a cazut intr-o coma misterioasa intr-o dimineata obisnuita si pe care nici doctorii nu o pot explica. Nici nu stiu ce sta in spatele acestui somn de veci al fiului lor, dar afla in curand ca lucrurile sunt putin cam complicate in timp ce paranormalul este explorat. Cheia sta in puterile tatalui lui Dalton; acesta este singurul care-l poate salva pe Dalton.

Filmul Insidious online subtitrat in limba romana este un film de groaza cu fantome.

Renai şi Josh Lambert s-au mutat recent intr-o casa noua cu cei trei copii ai lor. Intr-o dimineata, Renai începe sa caute printr-un album foto de familie cu fiul ei, Dalton. El se întreabă de ce nu există imagini de Josh când era un copil. Renai motiveaza că el a fost întotdeauna timid in fata camerei. Dalton ii spune lui Renai ca este speriat de noua lui camera. Într-o zi din acest film gratis de groaza, Dalton aude ceva în pod. Când se duce să cerceteze el vede ceva terifiant pe ecran şi cade atunci când se rupe scara. A doua zi, Josh din filmul Insidious 1 online subtitrat merge să-l trezească pe Dalton, dar el nu se misca. Ei il duce in graba la spital, unde medicii spun că este într-o comă inexplicabilă. Trei luni mai târziu, el este încă în comă şi l-au aducă acasă pentru a avea mai bine grijă de el.

Pe parcursul următoarelor zile din Insidious subtitrat in romana, evenimente perturbatoare încep să apara. În timp ce joacă Renai pian si copilul doarme, Renai aude şoptind de la monitor copil. Apoi, ca ea se apropie de scări, cineva striga: “Eu o vreau ACUM!” cauzează copilul să trezească şi să plângă tare. Renai consideră casa este bantuita şi se confruntă cu Josh despre evenimentele. El nu o cred, aşa Renai îi arată un tiraj mână sângeros pe lenjerie de pat lui Dalton.

Related Posts

Insidious Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Insidious online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. capan stefania says:

    super marfa

Nume: 

Email: