Insomnia Online

Insomnia Online Subtitrat

close

Insomnia online subtitrat este un thriller psihologic pe care si-a pus amprenta Christopher Nolan. Intr-un orasel mic de pescari, un baiat de 17 ani pe nume Kay Connell este gasit mort, si pare ca s-a produs o crima. Detectivii Will Dormer si Hap Eckhart sunt trimisi sa ajute politia locala in legatura cu aceasta investigatie. [...]

Insomnia online subtitrat este un thriller psihologic pe care si-a pus amprenta Christopher Nolan. Intr-un orasel mic de pescari, un baiat de 17 ani pe nume Kay Connell este gasit mort, si pare ca s-a produs o crima. Detectivii Will Dormer si Hap Eckhart sunt trimisi sa ajute politia locala in legatura cu aceasta investigatie.

Filmul Insomnia online subtitrat in limba romana este unul din acele filme care nu stii cum se termina.

In acelasi timp, o investigatie de la ministerul afacerilor de interne are loc in Los Angeles si este pe cale sa-l puna pe Dormer la microscop; Eckhart dezvaluie faptului ca cei de la IA i-au oferit imunitate in schimbul unei declaratii cu privire la trecutul lui Dormer din Insomnia online. Eckhart spune ca nu are nici o alta alternativa – decat sa accepte acea propunere.

Concentrandu-se asupra cazului prezent, Dormer pune la cale un plan – de a-l atrage pe ucigas inapoi la locul crimei; dar, aceasta incercare este mirosita, asa ca ucigasul fuge in ceata. In timpul urmaririi, Dormer vede o figura in ceata, asa ca trage. Din greseala, se pare ca a tras in Eckhart. Dormer stie ca cei de la IA nu vor crede ca acel schimb de focuri a fost accidental si panicat, el strica dovezi de la locul crimei din filmul Insomnia subtitrat in romana, inainte de a cere ajutor. Ellie Bur, o tanara politista, este pusa sa inspecteze acest schimb de focuri.

Dormer este prins de remuscari din cauza crimei pe care a facut-o si nu prea poate sa doarma. El incepe sa primeasca telefoane anonime de la un necunoscut, care spune ca a fost martor la acea crima. Mai departe, filmul intra intr-un joc al santajului, si care nu stiu cum se va termina. Lucrurile incep deja sa fie complicate in Insomnia, si scriind acest rezumat, chiar am de gand sa ma uit la acest film subtitrat gratis.

Va Recomandam Urmatoarele Filme Online:

Perfect Stranger Online
Perfect Stranger Online
Gone Baby Gone Online
Gone Baby Gone Online

Scrie un comentariu despre acest film sau semnaleaza o problema

Nume: 

Email: