Instinct Primar Online

Instinct Primar Online Subtitrat

Instinct Primar online subtitrat in limba romana face parte din categoria Mister, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Instinct primar film online gratis subtitrat in limba romana este un thiller erotic care in engleza are titlul Basic Instict. Cand starul rock Johnny Boz este injunghiat mortal cu un spargator de gheata in timpul unei partide de sex cu o blonda misterioasa, detectivul de la omucideri Nick Curran este trimis pentru a investiga. Singura suspecta este Catherine Tramell, o autoare de romane criminalistice care este singura persoana ce l-a vazut pe Boz in noaptea in care a murit.

Nick si partenerul sau Gus Moran, o visiteaza la casa sa din Pacific Heights, dar o gasesc doar pe iubita acesteia – Roxy, care ii trimite la o alta casa de pe Stinson Beach. Cand acestia o intreaba despre relatia ei cu Boz, aceasta nu schiteaza nici o emotie cand aude ca a murit. Gus si Nick, impreuna cu superiorii lor, descopera ca Catherine a scris un roman despre un fost star rock care a fost ucis precum Buz. Filmul Instinct Primar online cu subtitrare in limba romana

In timpul interogatoriului, Catherine are un comportament provocator, refuza sa-si stinga tigara si face niste jocuri cu picioarele; aratand faptul ca nu poarta chiloti.

Nick din filmul online Instinct Primar subtitrat in romana, care accidental a impuscat doi turisti, in timp ce prizau cocaina, se duce la niste sedinte de consiliere la psihologul Beth Garner, cu care a avut o aventura. Dupa interogare, Nick se duce la un bar impreuna cu colegii sai si este tachinat de catre Locotenentul Nilsen, un investigator de la interne, care vrea sa-i faca viata grea. Cand Beth ajunge, Nick pleaca cu ea, si are parte de un act foarte agresiv. Mai departe in Instinct Primar online, Nick afla ca Catherine are un istoric tulburator; parintii ei au fost ucisi intr-un accident pe cand era doar o adolescenta, lasandu-i averea. Acesta descopera o serie de crime care au aparent legatura cu ea si faptul ca acesteia ii place sa se imprieteneasca cu criminali.

Related Posts

Instinct Primar Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Instinct Primar online subtitrat sau semnaleaza o problema!

3 Comentarii la acest film

  1. Silvia says:

    Nu se vad filmele pana la sfarsit. Mai bine platesti dar sti ca poti vedea un film cap -coada.

  2. Beldean Ioan says:

    Superb film,am vazut de toate,doi actori pe masura,merita o nota maxima,10+…va multumesc!!!

  3. vasile says:

    merge cu intreruperi

Nume: 

Email: