Iron Man 1 Online

Iron Man 1 Online Subtitrat

Iron Man 1 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Iron Man 1 online subtitrat in romana este un film despre care am auzit cu totii. Tony Stark este un adevarat playboy; un burlac dorit mai de toate femeile si care se intampla sa fie si un geniu in inginerie. In timp ce se afla in Afganistan, pentru o demonstratie de forta a armelor create de el, este capturat si ranit. Cei ce l-au capturat doresc ca el sa construiasca rachetele pe care le-a avut la prezentare, dar acesta construieste un costum armura si un modul care impiedica alicele ce i-au intrat timpul accidentul in trup si care urmeaza sa-i produca moartea.

Filmul Iron Man online subtitrat in romana este un film cu eroi si cu totii am auzit de Omul de Otel.

Tony Stark este mostenitorul imperiului de la Stark Industries, o companie de dimensiuni mari, care se ocupa de fabricarea armelor. Chiar dacă Stark este un geniu inventiv, el este si un adevarat playboy, un burlac ravnit de multe femei. Într-o zi, în timp ce partenerul vechi al tatălui său, Obadia Stane, avea grija de firma, Iron Man online in romana zboara catre Afganistan, unde are loc un razboi interminabil, impreuna cu prietenul său locotenent-colonelul James Rhodes aka “Rhodey”, pentru o demonstraţie ce implica noile arme de la Stark Industries.

Dupa demonstratie, Tony este grav rănit într-un atac şi se trezeşte prizonier al unui grup de teroristi afgani – cunoscuti sub numele de Zece Inele. Un electromagnet a fost inclus, în piept de către colegul sau, si el captiv – Doctorul Yinsen, pentru a tine alicele departe de inima sa. Liderul teroristilor ii ofera lui Iron Man 1 online subtitrat libertate intr-un laborator dintr-o grota, dar în schimb, trebuie sa construiasca o racheta Jericho. Yinsen confirmă suspiciunea mai târziu a lui Tony, precum ca Raza nu isi va ţine cuvântul.

In cele trei luni de captivitate, Tony şi Yinsen construiesc în secret o armură alimentata de la un reactor in miniatura, pe care se bazează Tony. Teroriştii ii dau 24 de ore pentru a termina, dar timpul expiră înainte ca costumul sau sa fie complet activ. Yinsen distrage atenţia teroristilor în timp ce Iron Man 1 se imbraca in costum. Acum blindat, Tony Stark incepe lupta cu teroristii si constata ca Yinsen e pe moarte; acesta îi spune să nu isi irosesca viaţa. Iron distruge munitia teroriştilor şi zboară departe, numai ca se prabuseasca in desert. El supravieţuieşte accidentului, dar costumul prototip este distrus. După ce a fost salvat de Rhodey, Tony se întoarce acasă şi anunţă că firma sa nu va mai fabrica arme.

Related Posts

Iron Man 1 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Iron Man 1 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: