Iron Man 3 Online

Iron Man 3 Online Subtitrat

Iron Man 3 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Fantezie, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Iron Man 3 online subtitrat in romana este un film mult asteptat de fanii acestei serii. Actiunea din film este plasata dupa evenimentele ce au avut loc in Avengers. De data aceasta Tony Stark trebuie sa confrunte un adversar de temut si foarte puternic – Mandarinul.

Lasat sa se bazeze doar pe instinctele pe care le are, Iron Man trebuie sa se imbarce intr-o misiune periculoasa in acest film online de actiune si sa-i gaseasca pe cei responsabil de dezastrul provocat in viata sa personala. Sa aflam mai multe informatii despre personajul negativ din acest film subtitrat in limba romana: Mandarinul este un inamic puternic cu zece inele care ii ofera o putere incredibila! Acesta este inamicul numarul 1 al Statelor Unite, carora le-a declarat razboi total. Pentru a face fata atacurilor teroriste americanii au creat propria lor versiune a omului de fier, cu care sper sa razbata in acest razboi impotriva Mandarinului.

Momentan a aparut o varianta cam si se vede acceptabil!


Filmul Iron Man 3 online subtitrat in romana va aparea in curand, dar pana atunci va invitam sa va uitati la trailer!

La inceputul filmului, Mandarin din filmul Iron Man 3 online subtitrat in limba romana lanseaza un atac asupra corporatiei Stark, si in urma caruia Hogan, bodyguardul lui Iron Man 3 cu subtitrare in romana este ranit. Intre timp, guvernul Statelor Unite primeste informatii cum grupuri mari de persoane tot dispar.

Folosindu-se de un dispozitiv de urmarire, Stark isi da seama ca Mandarin, personajul rau din acest film online gratis subtitrat in romana, a folosit militari pentru a-i transforma in super-soldati, folosindu-se de un virus numit Extremis.

Sa vedem care sunt actorii din filmul Iron Man 3 online cu subtitrare in romana:

 • Ben Kingsley – The Mandarin
 • Robert Downey – Tony Stark / Iron Man
 • Rebecca Hall – Maya Hansen
 • Guy Pearce – Aldrich Killian
 • Gwyneth Paltrow – Pepper Potts

Iron Man 3 Online SubtitratIron Man 3

Related Posts

Iron Man 3 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Iron Man 3 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

5 Comentarii la acest film

 1. Belchite Ana says:

  super

 2. sopisop says:

  ms pentru film a fost grozav

 3. sopisop says:

  cand apare o varianta mai buna

 4. Subtelocul says:

  ati pus si voi o subtitrare ….

 5. ciprian neculai says:

  abia astept sa-l vad….

Nume: 

Email: