Ironclad Online

Ironclad Online Subtitrat

Ironclad online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Razboi si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Ironclad online subtitrat gratis in romana: Este anul 125 iar o parte din baronii Angliei s-au razvratit impotriva regelui John pentru a pune sigiliul regal pe Magna Carta, un document in care se aflau drepturile oamenilor liberi. Regele, chiar daca si-a dat cuvantul, a strans o armata de mercenari pe coasta de sud a Angliei cu intentia de a-i pune la punct pe baroni si de a pune din nou mana pe carma puterii. In drumul stau a stat castelul Rochester, un loc care avea sa devina simbolul de moment a celor care s-au impotrivit si au luptat pentru libertate si adevar.

Filmul Ironclad online gratis subtitrat in romana se petrece intr-un timp indepartat.

Filmul se deschide cu un prolog care descrie modul în care baronii din Anglia, ajutat de Cavalerii Templieri, s-au răzvrătit împotriva regelui Ioan într-un război care a durat trei ani şi s-a încheiat cu înfrângerea tiranului. Ioan a fost permis să rămână pe tron​​, dar la costul de semnarea Magna Carta faimosul, un document acordării de drepturi egale pentru toţi englezii şi reducerea puterii monarhiei. Nu după mult timp, cu toate acestea, el rupe cuvântul său şi începe o campanie sângeroasă de razbunare impotriva baronilor care l-au umilit, astfel, comandand o armata de mercenari danezi a cărei lider a promis că Biserica va păstra misionarii ei din Danemarca, în schimbul ajutorului militar din partea danezilor.

Marcus staretul din Ironclad online subtitrat in romana, conducând trei cavaleri templieri, care au luat jurăminte de tăcere, adăposturi de la o furtună la Darnay Castelul de pe drumul său spre Canterbury pentru pelerinaj. Baron Darnay le conferă cazare, în ciuda faptului că Cavalerii Templieri au luptat împotriva regelui, dar îşi bate joc de linistea si starea neînarmaţi a celor trei cavaleri. Abatele Marcus vorbeşte în particular cu unul dintre ei, Thomas Marshall, cu privire la vinovăţia lui Marshall pentru atrocităţile comise de acesta in acest film gratis online, în timp ce pe cruciadă în Ţara Sfântă, şi promite că va asigura eliberarea lui Marshall din Ordinul Templierilor Odata ce ajung la Canterbury. Cu toate acestea, călătoria lor este întreruptă de sosirea regelui şi a armatei sale daneze.

Related Posts

Ironclad Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Ironclad online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: