Jonah Hex Online

Jonah Hex Online Subtitrat

Jonah Hex online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Jonah Hex online cu subtitrare in limba romana – armata amaricana “fabrica” un vanator de recompense facandu-i acesta o oferta pe care nu o poate refuza: in schimbul liberatii sale el trebuie sa opreasca un terorist care este gata sa aduca iadul pe Pamant. Primul caracter apărut într-o pagina intreaga in-house de anunţuri pentru All-Star de Vest, care a fost publicat în noiembrie / decembrie benzi in diverse benzi desenate 1971-din DC, inclusiv câteva de linie de curent continuu război benzi desenate, precum şi o jumătate de pagină versiune a anunţului aceeasi casa din Batman. Acest anunţ casa conţine imagini publicat pentru prima oară lui Iona Hex, precum şi două dialog umplute cu panouri benzi desenate nu sunt folosite în primul său “aspectul full-poveste”. Acest aspect “cameo” pre-datează prima sa “aspectul full-poveste” de câteva săptămâni.

Filmul Jonah Hex online subtitrat in limba romana

În timpul Războiului Civil American , Jonah Hex subtitrat a servit ca un cavaler al Confederatiei , până cand comandantul său , Quentin Turnbull, i-a ordonat să ardă un spital. Hex a refuzat caci inauntru se afla foarte multa lume și a trebuit să-l omoare cel mai bun prieten al sau . După război, Turnbull și mana sa dreapta, Burke, un psihopat care are o placere in a-i chinui sau omori pe altii, il leaga pe Hex și-l forțeaza sa se uite cum casa sa ia foc, împreună cu soția și fiul său inauntru. Turnbull ii face un brand pe fata Hex cu inițialele sale, “QT” , și-l lasă legat de o cruce pentru a muri de sete sau de expunere la soare .

Câteva zile mai târziu , indienii americani il gasesc pe Jonah Hex online și-l revigoreaza cu puterile lor mistice . În timp ce ei a reușit să-l aducă pe Jonah, pentru cea mai mare parte , înapoi din morți. Ca urmare Jonah Hex a dobândit capacitatea de a , atâta timp cât el menține contactul fizic cu cadavrul , învia temporar și de a comunica cu cei morți , aducând cadavrul fizic și mental înapoi la starea sa înainte de moarte . ( Aparent , doar Iona le vede restaurat așa . Pentru toți ceilalți , cadavrele continuă să para degradate și lipsite de viață ) . Acesta este , de asemenea, a explicat:proaspat trupul mort , cu atat mai repede începe să ardă ca acesta este în curs de atins . Odata ce contactul este rupt , cadavrul revine instantaneu la fostul său stare , lipsit de viață .

Related Posts

Jonah Hex Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Jonah Hex online subtitrat sau semnaleaza o problema!

7 Comentarii la acest film

 1. DANTEX says:

  merge frate dar sinteti voi bita

 2. csaby says:

  filmu e super si merge bine

 3. narius says:

  merge filmu si chiar bine de tot

 4. pantera says:

  mai ducetiva la ferma si prasiti sa va cumparati calculatoare bune nu tot mai ziceti ca nu merge filmul bine e de la cojile voastre nu merge bine flm ,.

 5. seleen says:

  sooper film

 6. serghei says:

  Poate fi vizionat doar cu nervi.

 7. modo says:

  de ce nu merge filmul?

Nume: 

Email: