Just Go With It Online

Just Go With It Online Subtitrat

Just Go With It online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Comedie, Filme de Dragoste si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Just go with it online subtitrat in romana: Danny, rol in care joaca binecunoscutul actor Adam sandler trebuie sa se logodeasca cu Katherine, Jennifer Aniston, asistenta sa loiala, pentru ca apoi sa pretinda ca aceasta este fosta sa sotie. Danny trebuie sa predinta ca este insurat deoarece acesta a mintit-o pe fata visurilor sale, Palmer, rol in care joaca Brooklyn Decker, cea mai frumoasa fata din lume. Pentru a o pastra pe femeia pe care o iubeste, acesta trebuie sa minta, dar o minciuna duce la alta si lucrurile se complica.

Filmul Just go with it online subtitrat in limba romana este o comedie de cuplu.

Danny Macabeul este un chirurg plastician de succes din Los Angeles, care spune ca are un mariaj nefericit pentru a se culca cu femeile pe care le intalneste, asta după ce inima i-a fost frântă în ziua nunţii lui – acum 20 de ani. Singura femeie conştienta de planurile sale este secreta sa Katherine Murphy (Jennifer Aniston), o mamă divorţată cu doi copii. La o petrecere, Danny o intalneste pe Palmer, o profesoara de matematica, fără verigheta pe mana, si plimbandu-se pe plaja Danny îi spune că aceasta este prima data cand simte într-adevăr care are o legătură cu cineva iar apoi fac sex. În dimineaţa urmatoare din filmul de comedie Just Go With It online subtitrat, Palmer ii cere lui Danny numărul lui şi el a spune pentru a verifica buzunar pentru o carte de vizită. Cu toate acestea, totul se termină rau cand gaseste inelul, şi ea presupune el a fost ascuns faptul el a fost căsătorit. Ea refuză să-l data, deoarece parintii ei au divortat din cauza adulter, şi Danny nu-i spui adevărul.

Danny Palmer merge la şcoală pentru a încerca să peţi Palmer înapoi. În loc de a spune adevărul ei, el îi spune că el este obtinerea divorţat de la o femeie pe nume Devlin, numit după Devlin Adams, care a avut Katherine menţionat a fost un vechi Sorority Nemesis colegiu, şi că ea a inselat pe el primul. Palmer apoi insistă asupra întâlnire Devlin, şi Danny este de acord. Danny se întoarce la biroul său şi solicită Katherine să pozeze pentru el, spunand ca poate modifica aspectul ei cu intervenţii chirurgicale cosmetice după ce ea se termina, astfel Palmer nu o va recunoaşte, atunci când ea va vizita la birou. Ei merg cumpărături pe Rodeo Drive să cumpere hainele astfel încât ea poate arata ca o soţie trofeu.

Related Posts

Just Go With It Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Just Go With It online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: