Keith Film Online

Keith Film Online Subtitrat

Keith Film online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Dragoste si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Keith Film online subtitrat in romana este o drama a carei poveste este bazata pe viata unei tinere de 17 ani, foarte populara in liceu, pe nume Natalie. Aceasta este de parere ca a descoperit sensul vietii – asta pana cand il intalneste pe Keith. Natalie este la inceput putin iritata in legatura cu noul ei partener la chimie, dar aceasta se indragosteste de el si descopera ca baiatul ii ascunde ceva.

Filmul Keith online subtitrat in romana are foarte multe vizionari pana acum.

Natalie este o studenta care isi ia viata de invatacel in serios si are intentia de a se duce la o universitate buna pe baza unei burse. Natalie impreuna cu alte colege de-ale ei merg deseori sa petreaca intr-un loc numit Brick. Acolo ea se imprieteneste cu Rafael – un student nou venit. La ora de chimie, Natalie face pereche cu Keith, un baiat cu o viziune rebela asupra vietii. Natalie il roaga pe Jeith sa o ajute la laborator, dar aceasta ii arata stilul sau de viata. Desi Rafel devine noul iubit al fetei, Keith insista mereu ca ea sa iasa cu el. Keith este un film online subtitrat in limba romana care merita vazut de toti adolescentii!

Cei doi se apropie unul de celalalt si ies din ce in ce mai des. Acest lucru il face pe Rafel gelos. Natalie si Keith au ajuns sa se certe putin intr-o seara dar niste prieteni isi fac aparitia. Dupa ce se plimba pentru putin timp, Natalie ii spune lui Keith sa o ia pe un drum neasfaltat care duce inspre o colina de unde se poate vedea The Brick, care se intampla sa fie locul favorit al baiatului. Cei doi din filmul Keith online subtitrat in romana discuta si incep sa se sarute, dupa care urmeaza binenteles o relatie.

Intr-o zi fata gaseste niste medicamente in geaca lui, pe care i-o lasase sa-i tina de cald. Natalie doreste sa-l intrebe pe Keith in legatura cu ele, dar baiatul nu mai ajunge la scoala si se hotaraste sa-i faca o vizita.

Related Posts

Keith Film Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Keith Film online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: