Knowing Online

Knowing Online Subtitrat

Knowing online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, SF, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Va vom prezenta mai multe informatii despre filmul Knowing online gratis subtitrat hd in limba romana, sau altfel spus – Numbere Fatale. In anul 1959 un grup de copii de clasa I deseneaza imagini despre cum cred ei ca va arata viitorul in anul 2009(peste 50 de ani). Imaginile au fost puse intr-o capsula si au fost scoase la lumina dupa jumatate de secol. O fetita , Abby Wayland, nu a desenat nimic – in schimb a scris o lista lunga de numere, care ajunge la un copil , Caleb Koestler, prin tragere la sort. Acesta nestiind ce reprezinta numerele, ii da lista tatalui sau John – un profesor universitar, care reuseste sa descifreze codul. John Knowing realizeaza ca numerele sunt datele, locatiile, si numarul de victime a unor catastrofe majore ce s-au petrecut, plus inca trei dezastre care ar trebui sa se petreaca. Abby Wayland a murit, dar John o contacteaza pe fiica ei Diana si impreuna incearca sa alerteze oficialitatile de ce se va intampla.


Filmul Knowing online hd din anul 2009 cu subtitrare in limba romana

  • Nota 7/10 (50000 voturi)
  • Durata : 121 min
  • Actori :
  • Nicolas Cage – Professor Jonathan ‘John’ Koestler
  • Chandler Canterbury – Caleb Koestler
  • Rose Byrne – Diana Wayland

Knowing 2009 online subtitrat hd in romana este un film care a primit multe critici. Sa vedem ce se intampla mai departe: Dupa ce profesorul John Koestler constata ca are in mana o lista cu toate dezastrele care au avut loc in ultimii 50 de ani, si pe langa asta trei posibile dezastre, nu a mai trebuit decat o confirmare a urmatorului dezastru din lista, pentru a fi deplin sigur de ce are in mana.

Dupa ce un avion comercial se prabuseste si 81 de oameni isi pierd viata, numerele din lista filmului Knowing 2009 online se confirma. Deoarece nevasta sa a murit in unul din fostele evenimente, John incepe sa creada ca fiul sau a fost ales sa aiba profetiile Lucindei. Dupa ce Caleb are o viziune a unei catastrofe globale , John incearca sa o contacteze pe fiica Lucindei, Diana, pentru a afla mai multe informatii. Femeia nu il crede, dar dupa ce John prevesteste al doilea eveniment, Diana ii spune acestuia ca mama sa si-a prezis propria moarte.

Acestia investigheaza vechea casa din padure a Lucindei, descoperind niste desene ciudate. In timpul investigatiei acestia intalnesc un grup de oameni imbracati in negru, care dispar intr-un flash de lumina, dupa care Caleb este gasit scriind numere foarte similare cu a Lucindei din filmul Knowing online subtitrat in romana , fara sa realizeze ceea ce face. Knowing online gratis hd prezinta apoi numarul 33 ca numarul urmatoarelor victime, insa apare un semn de intrebare cand se constanta ca defapt era “EE”.

Se pare ca evenimentul final este sfarsitul lumii, caci o explozie solara puternica a avul loc. Mai departe in Knowing online subtitrat, Diana se prepara sa se adaposteasca in niste pesteri si ii spune lui John ca ultimile coordonate indica locul unde a trait mama ei. Omenirea este anuntata despre ce va sa vina, iar majoritatea se panicheaza…. doar cei 2 copii ( fiul lui John si a Dianei ) supravietuiesc deoarece sunt dusi de o nava extraterestra pe o alta planeta.

Related Posts

Knowing Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Knowing online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: