Kung Fu Panda 2 Online

Kung Fu Panda 2 Online Subtitrat

Kung Fu Panda 2 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Animatie, Filme Pentru Copii si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Kung Fu Panda 2 online cu subtitrare in limba romana : Cu mult timp în urmă, Domnul Shen – moştenitor al clanului păun care a condus Gongmen City în China, a incercar sa valorifice puterea de focurilor de artificii ca o armă cu care să conduca întreaga ţară. El a aflat de la ghicitoarea capră (Michelle Yeoh), că “un razboinic alb si negru” are sa-l învingă intr-o zi iar Shen a presupus ca se refera la un panda gigant şi i-a exterminat pentru a evita profeţia. Părinţii lui Shen au fost îngroziţi la această atrocitate şi l-au exilat Shen, care a jurat răzbunare.

Filmul Kung Fu Panda 2 online cu subtitrare in limba romana este o animatie de actiune pentru copii.

O narațiune de deschidere spune că, de ani înainte de evenimentele, din primul film, Lord Shen, fiul, de un clan păun, care conduce Gongmen City în China antică, caută, pentru a valorifica focuri de artificii ca o armă. După descoperirea de la Curtea de capră ghicitor, că “un războinic, de negru-și-alb”, îl va învinge, Shen din filmul Kung Fu Panda 2 online subtitrat in romana conduce o armată, pentru a extermina populatia panda, pentru a evita profeția. Părinții lui Shen sunt îngroziți la această atrocitate, și exil fiul lor, care jură răzbunare.

Treizeci de ani mai târziu Po trăiește visul ca Războinicul Dragon, protejarea Valea Păcii alături de prietenii săi, și colegii kung fu de masterat, Cei Cinci Furioși. Profesorul lui Shifu îi spune, cu toate acestea, el nu a fost încă, pentru a obține pacea interioara. În timp ce apăra un sat de bandiți lupi, care au furat de metal rafinat pentru Shen, Po din Kung Fu Panda 2 este distras, de un simbol pe armura cap de lup, care provoaca Po, pentru a avea un flashback, de mama sa, și permite lupii pentru a scăpa de ei. PO isi întreabă tatăl său Gâsca, domnul Ping, de originile sale. Ping ii arată, că l-a găsit pe Po inca de cand era un mic copil într-o ladă cu ridichi, și l-a adoptat, dar Po rămâne nesatisfăcut, întrebam cum, si de ce a ajuns în Valea Pacii.

Related Posts

Kung Fu Panda 2 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Kung Fu Panda 2 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

2 Comentarii la acest film

  1. ionut1liviu says:

    Ii belea acest film!

  2. vlad says:

    imi palce acest film deoare ce este de actiune.

Nume: 

Email: