Last Vegas Online

Last Vegas Online Subtitrat

Last Vegas online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Comedie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Last Vegas online subtitrat in limba romana este un film de comedie despre trei prieteni, trecuti de a doua varsta, care iau o pauza de la viata de zi cu zi pentru a petrece in Las Vegas ultima zi de burlacie a prietenului lor.

Filmul pare sa aiba actori foarte buni precum Morgan Freeman, Robert de Niro si care alaturi de Kevin Kline si Michael Douglas ar putea sa ne prezinte o comedie foarte reusita. Am mentionat mai sus actorii principali care vor juca in Last Vegas online subtitrat in romana, nu ramane decat sa vizionam acest film si sa venim cu completari.

Billy, rol in care joaca Douglas este ultimul dintre cei patru care s-a decis, in cele din urma, sa se casatoreasca. Sunt foarte curios ce vor face cei patru in Las Vegas. Presupun ca nu va fi o comedie obisnuita, iar lucrurile se vor complica undeva pe parcurs. Dar, orice comedie are un final fericit, asa ca asteptam sa vedem cum se va termina povestea.

Sa vedem ce vor face baietii nostri la Vegas….

Related Posts

Last Vegas Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Last Vegas online subtitrat sau semnaleaza o problema!

3 Comentarii la acest film

  1. Chang Lee says:

    Last Vegas – Robert de Niro, Morgan Freeman

  2. Catalin says:

    Il recomand din toata inima. Multumim pentru difuzare.

  3. TANTA says:

    exceptional, multumesc.

Nume: 

Email: