Leon Online

Leon Online Subtitrat

close

Filmul Leon Online Subtitrat in Romana Gratis este cunoscut si sub numele de Léon: The Professional si este un film francez lansat in anul 1994, scris si regizat de catre Luc Besson. In film joaca Jean reno in rolul hitman-ului, Gary Oldman in rolul unui agent corrupt al politiei, Stansfield si tanara Natalie Portman, in [...]

Filmul Leon Online Subtitrat in Romana Gratis este cunoscut si sub numele de Léon: The Professional si este un film francez lansat in anul 1994, scris si regizat de catre Luc Besson. In film joaca Jean reno in rolul hitman-ului, Gary Oldman in rolul unui agent corrupt al politiei, Stansfield si tanara Natalie Portman, in primul ei film, luand rolul Mathildei, o fata de 12 ani care ajunge in grija protagonistului nostru dupa ce familia acesteia este anihilata.

Leon Film Gratis Online cu Subtitrare in limba Romana


1108 - 468x60_ro

Leone Montana (Reno) este asasin de profesie (omul de servici, asa cum se refera el insusi). Omul nostru duce o viata solitara in mica italie din New York. El isi primeste “comenzile” de la un mafiot pe nume Tony, care are restaurantul “Supreme Macaroni”. Leon isi petrece timpul liber avand grija de o planta de casa pe care el o descrie ca fiind cel mai bun prieten al sau.

Intr-o zi oarecare acesta o intalneste pe Mathilda Lando, o fata de 12 ani cu ochii negri care trage fum dintr-o tigara, si care traieste impreuna cu familia ei dezorganizata intr-un apartament in josul holului. Tatal ei abuziv si mama ei vitrega nici macar nu au observat ca Mathilda trage chiulul de la scoala. Tatal Mathildei isi atrage ca un magnet o gramada de probleme pe cap, si una dintre aceste probleme este un grup de politisti corupti, care il plateau pentru a avea grija de drogurile pe care urmau sa la vanda. Dupa ce au descoperit ca acesta a furat o parte din drogurii, un cadru de agenti dau buzna in cladire, condusi de catre Norman Stan Stansfield, care ii omoara intreaga familie a fetei. Acestia rateaza sa o omoare si pe fata caci aceasta era plecata la cumparaturi. Cand se intoarce aceasta vede carnagiul, si isi continua drumul cu calm inspre usa lui Leon care ii ofera adapostul de care are mare nevoie.

Mathilda descopera ca acesta este asasin. Aceasta incepe sa-l bata la cap pentru a o invata si pe ea aceasta “meserie”, pentru ca vrea sa se razbune pentru moartea fratiorului ei de 3 ani, pe care l-a iubit. Leon ii arata cum sa foloseasca armele, inclusiv o arma cu luneta. In schimb, ea se ofera sa-l invete sa citeasca si sa-i faca curat in casa. Mathilda ii spune lui Leon de mai multe ori ca incepe sa se indragosteasca de el, dar acesta nu scoate nici un cuvant. Dupa ce castiga dexteritate in a manui armele Mathilda se porneste sa-l omoare pe Stansfield.

Va Recomandam Urmatoarele Filme Online:

The Bourne Legacy Online
The Bourne Legacy Online
The Cold Light of Day Online
The Cold Light of Day Online
The Expendables 2 Online
The Expendables 2 Online

Scrie un comentariu despre acest film sau semnaleaza o problema

Nume: 

Email: