Letters to Juliet Online

Letters to Juliet Online Subtitrat

Letters to Juliet online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Comedie, Filme de Dragoste si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Letters to Juliet online este un film despre o tanara – Sala Sophie care este un verificator la revista The New Yorker si care visează să devină scriitor, dar şeful ei, Bobby, nu-i împărtăşeşte dorinta. Logodnicul lui Sophie, Victor, este pe cale de a deschide un restaurant italian in centrul orasului New York. Pentru a sărbători, cei doi pornesc într-un pre-luna de miere la Verona, Italia. care pleaca in vacanta dinspre America catre Italia unde gaseste o scrisoare “letter to Juliet” – lasata de unul din miile de voluntari care au raspuns la scrisorile adresate Julietei.

Filmul Letters to Juliet online subtitrat in limba romana

Sala Sophie este un verificator de fapt, la revista The New Yorker, care visează să devină scriitor, dar şeful ei, Bobby, nu împărtăşeşte doreşte ea. logodnicul lui Sophie, Victor, este pe cale de a deschide un restaurant italian in centrul orasului New York. Pentru a sărbători, cei doi pornesc într-un “pre-luna de miere” la Verona, Italia.

Din păcate pentru Sophie, Victor pare prea preocupat în găsirea celor mai bune vinuri şi brânzeturi pentru restaurant si are abia timp pentru ea. În timp ce el este într-o zi, Sophie merge obiectivele turistice şi vine în casa unde se presupune că a trăit Julieta Capulet şi ceasuri în veneraţie ca numerosi oameni se adună să scrie scrisori la Julieta despre lor iubeşte şi post-le pe perete Julietei.

Câteva zile mai târziu, un tanar englez ajunge. Charlie relevă faptul că, deoarece Sophie a răspuns bunica lui este acum aici pentru a gasi dragostea. Când Sophie solicită să îndeplinească Claire, Charlie spune nu, dar Sophie îl urmează şi este introdus pentru a Claire, care este mai mult decât fericit să îndeplinească “Julieta”. Împreună, cele trei decid să se angajeze într-o călătorie pentru a găsi toate Bartolinis Lorenzo lângă Siena, Italia, unde, spune Claire Lorenzo bucurat intotdeauna. Cele trei îndeplinesc multe Lorenzo Bartolinis, dar nici una dintre ele par a fi dreptul de una, după cum spune Claire ea va fi capabil pentru a vedea care este Lorenzo prin ochii lui albaştri.

Related Posts

Letters to Juliet Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Letters to Juliet online subtitrat sau semnaleaza o problema!

3 Comentarii la acest film

 1. admin says:

  am sa vad trimit mail daca acest lucru se va intampla

 2. Ioana says:

  Pe toate site-urile acest film apare ca fiind subtitrat, insa subtitrarea lipseste cu desavarsire.Puteti remedia situatia?

 3. doina says:

  nu are subtitrare
  desi scrie ca are ,se ce????

Nume: 

Email: