Lockout Online

Lockout Online Subtitrat

Lockout online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Lockout online subtitrat, film de actiune cunoscut si sub numele MS One: Maximum Security, este unul dintre filme online stiitifico-fantastic de actiune franceze, regizat de catre James Mather si Stephen Leger si scris de catre Leger, Mather si Luc Besson. In filmul joaca Guy Pearce, Vincent Regan, Maggie grace, Lennie James, Joseph Gilgun si Peter Stormare. Filmul Lockhout urmareste viata lui Snow, rol in care joaca Pearce. Snow este un om caruia i s-a inscenat o crima pe care nu a comis-o, iar in schimbul libertatii sale ii este propusa misiunea de a o salva pe fata presedintelui emilie de la inchisoarea MS One, care e sub controlul puscariasilor, condusi de catre un Alex si un psihopat pe nume Hydell.

Filmul Lockout online subtitrat in limba romana este un film de actiune bunicel

Actori:

Guy Pearce in rolul lui Snow – fost agent al guvernului care a fost acuzat pe nedrept de spionaj contra Statelor Unite. Dupa ce l-au intalnit prima data, directorii au comentat ca era prea slab, dar Pearce a promis ca se va umple de muschi, asa ca a trecut la treaba. Pearce a inceput o dieta cu proteine inainte de filmul Lockout online in romana si a tras de fiare in fiecare zi pentru a-si mari musculatura, caci era foarte important ca Snow sa arate ca un om de actiune serios.

Maggie Grace a jucat in rolul lui emilie Warnock – aceasta este fiica presedintelui Statelor Unite ale Americii. Grace a vrut ca sa joace cat mai multe cascadorii posibile, asa ca a avut nevoie de mult antrenament – acrobatii, lupta, tras cu arma , inainte ca filmarile filmului Lockout subtitrat in romana sa inceapa. Aceasta a fost atrasa in aceast film din cauza lui Besson, cu care a mai lucrat de doua ori.

Peter Stormare joaca in rolul lui Scott Langral, seful serviciilor secrete. Stormare a spus ca rolul l-a atras deoarece personajul sau era invaluit de mister.

Related Posts

Lockout Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Lockout online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. blondu says:

    merge putin greut in schimb filmu e super tare

Nume: 

Email: