LOL Film Online

LOL Film Online Subtitrat

LOL Film online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Dragoste si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

LOL 2012 online subtitrat in limba romana este o drama cu putin romance si comedie, regizat si scris de catre Lisa Azuelos. LOL este un remake dupa un film francez, al carui titlu este inspirat de la prescurtarea de la Laughing Out Loud. Intr-o lume conectata la Facebook traieste personajul nostru principal – Lola Williams care navigheaza impreuna cu prietenii ei care toti au o problema cu parintii lor confuzi si cicalitori. Cana mama lui Lola, Anne, ii citeste accidental jurnalul fiicei sale, realizeaza cat de mare este aceasta prapastie de comunicare dintre ea si fiica ei.

Filmul LOL 2012 online cu subtitrare in limba romana

Lola duce o viata normana, si are un prieten pe nume Chad. Intr-o zi, cand aceasta ajunge la scoala, Lola descopera ca Chad a inselat-o pe perioada verii. Cand cei doi discuta despre despartirea lor, Lola il pacaleste cum ca si ea s-a intalnit cu altcineva pe vara. Lol 2012 este un film gratis online tipic american si mai departe, pentru a trece peste aceasta perioada mai grea, Lola apeleaza la prietenii ei Kyle si Emily.

Actiunea filmului LOL online subtitrat din anul 2012 se axeaza acum pe Kyle si pe trupa lui, care vor sa concureze la un concurs de muzica care va avea loc in curand. In acest timp, Kyle si Lola realizeaza ca intre ei se nutresc anumite sentimente. Pentru ca lucrurile sa fie mai complicate caci Kyle si Chad sunt prieteni, Ashley vrea si ea o relatie cu Kyle.

Intr-o zi Lola il cauta pe Kyle si este anuntata ca acesta este in baie. Lola se duce si aude doua persoane giugiulindu-se, presupunand ca este Kyle cu Ashley. Lola o confrunta pe Ashley care nu neaga acest lucru, si dupa asta are loc o cearta intre cei doi indragostiti, Lola certandu-l pe Kyle ca si el a inselat-o cum a facut si celelalt netrebnic – Chad. Kyle este jignit ca prietena sa ar crede asa ceva despre el si se desparte de fata.

Related Posts

LOL Film Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul LOL Film online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. iuly_rica says:

    dragut

Nume: 

Email: