Lone Survivor Online

Lone Survivor Online Subtitrat

Lone Survivor online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama si a fost adaugat in 2014 de catre FilmeGratisOnline.

Lone Survivor online gratis subtitrat in romana este un film de razboi, o drama bazata pe misiunea fara succes din anul 2005 numita Operation Red Wings. Patru membri a unei echipe SEAL au fost insarcinati cu misiunea de a captura un lider taliban pe nume Ahmad Shahd. Marcus Luttrell a fost singurul membru al echipei sale care a supravietuit.

Filmul Lone Survivor online subtitrat in limba romana are foarte multi actori cunoscuti, printre care si Mark Wahlberg.

Misiunea lor a fost de a-l captura sau a-l ucide pe acest lider taliban, aliat cu Osama bin Laden. In timp ce se ascundeau, echipa intalneste trei ciobani si dupa ce ii lasa sa plece, militarii se trezesc inconjurati de zeci de luptatori talibani.

Se pare ca singurul supravietuitor a fost Luttrell; acesta a fost salvat de catre un grup de sateni de origine afgana, care l-au luat in grija.

Acest film gratis online are la bază operatiunea eşuată a soldaţilor americani printre talibani din 28 iunie 2005 – Operaţiunea Red Wings. Un grup de puşcaşi marini din echipa speciala SEAL 10 primesc misiunea de a captura şi a-l ucide pe Ahmed Shahd, un cunoscut lider taliban, despre care se spunea că a ucis singur 20 de soldaţi americani în ultima confruntare. Marcus Luttrell a fost singurul din echipa sa care a reusit sa se intoarca acasa din acea misiune.

Related Posts

Un Comentariu la acest film

  1. emil says:

    lone survivors

Nume: 

Email: