Maestrul Betiv Online

Maestrul Betiv Online Subtitrat

Maestrul Betiv online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Comedie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Maestrul Betiv online subtitrat este un film comic de arte martiale in care joaca indragitul actor – Jackie Chan. Actiunea filmului il are in prim plan pe tanarul Wong Fei-hung care da de o serie de probleme. Intai ii da o lectie unui asistent de arte martiale. Apoi, acesta ii face avansuri unei femei pentru a-si impresiona prietenii, dar ajunge sa fie alungat de catre garda de corp, tot femeie.

Mai tarziu, da iar nas in nas cu cele doua femei, despre care afla ca sunt matusa si verisoara sa si pe care nu le mai intalnise vreodata. In cele din urma il bate pe un huligan, fiul unuia dintre cei mai influenti oameni din sat. Tatal sau se decide sa-l pedepseasca pentru comportamentul sau asa ca se gandeste la un antrenament serios pentru el.

Filmul Maestrul Betiv 1 online subtitrat in limba romana

Tatal lui Wong aranjeaza ca Beggar So sa-l antreneze pe fiul sau. Reputatia lui Beggar So nu este prea buna printre studenti asa ca Wong fuge de acasa in incercarea de a scapa de aceasta povara. Fara nici un ban, acesta se opreste la un restaurant si incearca sa-l santajeze pe un om, facandu-se ca ii face cinste.

Pe picior de plecare, acesta descopera ca omul este defapt patronul restaurantului si ajunge sa fie luat la bataie de lacheii acestuia. Un betiv batran ajunge sa fie implicat in bataie si il ajuta sa scape. Se pare ca betivul pare a fi Beggar So, maestrul betiv.

Beggar So il forteaza pe Wong sa sa antreneze riguros. Wong incearca sa fuga din nou, pentru a evita torturile si da de un criminal notoriu pe nume Yan Ti San. Yan este conuscut pentru lovitura sa mortala cu piciorul care a nu a fost invinsa niciodata. Wong il provoaca la lupta si este infrant si umilit. Acesta isi face drum inapoi la maestrul sau betiv online si se decide sa se dedice antrenamentului.

Related Posts

Maestrul Betiv Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Maestrul Betiv online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. rubyn says:

    vechi dar,bun ,

Nume: 

Email: