Maleficent Online

Maleficent Online Subtitrat

Maleficent online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Actiune, Filme de Aventura si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Angelina Jolie joaca in filmul Maleficent online subtitrat in limba romana. Povestea Frumoasa din Padurea Adormita este spusa din perspectiva lui Maleficent si o sa urmarim evenimentele ce au facut ca inima ei sa devina stana de piatra, ajungand pana la punctul de o blestema pe Printesa Aurora.

Maleficent online cu subtitrare in limba romana este un basm pentru copii, de la Walt Disney.

I femeie frumoasa, cu inima pura, pe nume Maleficent duce o viata idilica intr-un regat pasnic, pana cand o armata ce invadeaza aceste tinuturi ameninta sa distruga armonia de aici. Maleficent se ridica impotriva acestor invadatori si se declara protectoarea acestui tinut, dar din pacate este tradata, iar inima ei pura dispare :) Drept razbunare, Maleficent duce o lupta cu succesorul regelui ce i-a invadat domeniul, si pune un blestem pe copil sau – printesa Aurora. Copila creste, si Maleficent realizeaza ca Auroro detine cheia care ar putea aduce pacea in acest regat.

Related Posts

Maleficent Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Maleficent online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: