Man of Steel 2013 Online

Man of Steel 2013 Online Subtitrat

Man of Steel 2013 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Man of Steel online subtitrat din anul 2013 este un film mult asteptat de fanii seriei Superman. Se pare ca planeta Krypton are un nucleu instabil si nu mai are mult de trait. Consiliul de securitate al planetei este si el sub amenintarea generalului Zod si a acolitilor sai. Jor-El este un om de stiinta si impreuna cu sotia lui Lara cad de acord sa-l trimita pe fiul lor Kal El in spatiu, pentru a nu pieri in explozia ce va urma.

Dupa ce Zod il omoara pe Jor-El, el si prietenii sai sunt capturati si trimisi in Zona Fantoma. Krypton explodeaza in cele din urma iar Zod este eliberat. Tanarul Kal-El aterizeaza pe Pamant intr-un oras mic din Kansas pe nume Smallville, unde este gasit de catre un cuplu – Martha si Jonathan Kent. Acestia il iau pe baiat si neavand copii, il cresc ca fiind ai lor si ii pun numele Clark.

Filmul Man of Steel 2013 online subtitrat in limbar romana va aparea in curand si pana atunci va rugam sa vizionati trailerul de pe youtube

Se pare ca din cauza naturii sale, Clark are abilitati superumane pe Pamant. Cu ajutorul lui Martha, Steel invata sa isi controleze abilitatile, care la inceput ii cauzeaza discomfort. Cand devine adolescent tatal sai ii spune ca vine de pe o alta planeta si il sfatuieste sa nu isi foloseasca puterile in vazul lumii, temandu-se ca societatea nu va intelege.

Dupa ce Jonathan este ucis de o tornada, Man of Steel online subtitrat in romana isi petrece mai multi ani traind o viata simpla, lucrand in diferite locuri, sub nume false. Man of Steel descopera in cele din urma o nava Kryptoniana, a carui tehnologie ii permite sa comunica cu constiinta lui Jor-El sub forma unei holograme.

Lois Lane este o tanara jurnalista de la Daily Planet, si care descopera din intamplare nava in timp ce era pe urma unei povesti. Fata este salvata de Man of Steel online subtitrat din anul 2013, iar editorul sef a lui Lois nu ii acepta povestea despre superfiinta care a salvat-o.

Detectand nava, Zod ajunge pe Pamant si incepe sa ameninte populatia sa il predea pe Kal-El. Se pare ca Zod are niste planuri diabolice in ceea ce priveste viitorul planetei, cat si populatia de aici.

Related Posts

Man of Steel 2013 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Man of Steel 2013 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: