Man of Steel Online

Man of Steel Online Subtitrat

Man of Steel online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Aventura, Filme de Fantezie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Man of Steel online subtitrat in romana – ce va spune acest titlu? Ei bine, poate va era dor de Superman! Sa incepem cu inceputul; Clark Kent este un jurnalist foarte bun si un barbat in toata regula, insa sta cam prost la capitolul dragoste, si poate pe buna dreptate. Acesta a fost adoptat de mic copil de catre Martha si Jonathan Kent dupa ce a ajuns pe Pamant, dupa o calatorie lunga de pe Krypton, o planeta aflata pe moarte.

Crescut dupa valorile parintilor sai adoptivi, acesta nu se simte in largul sau din cauza puterilor sale unice, asa ca se lupta pentru a-si gasi linistea. Cand lumea este atacata, acesta se transforma in eroul numit Superman. Se pare ca in filmul Man of Steel online subtitrat, membri ai rasei sale vor invada pamantul si acesta li se va impotrivi. Eu unul, abia astept sa apara filmul Man of Steel cu subtitrare in limba romana, caci Superman a fost filmul meu preferat in copilarie. Poate ma voi uita cu aceeasi satisfactie, dar pana atunci va las un trailer:

Titlul acestui film online subtitrat in romana ar veni tradus – Omul de Otel. Mai multe detalii nu gasesc despre film, dar sa aflam mai multe despre fiecare personaj din film:

Clark – este un kryptonian trimis pe pamant de catre parintii sai, pentru a supravietui distrugerii propriei sale planete – Krypton. Acesta este crescut de o familie de fermieri, dar ajunge sa fie cel mai puternic super erou al Pamantului, cunoscut sub numele de Superman.

man of steel subtitrare

Diane Lane joaca in rolul lui Martha si Kevin Costner in rolul lui Jonathan – cei doi sunt parintii adoptivi

Amy Adams joaca in rolul lui Lois Lane – acesta este de profesie reporter la Daily Planet si este mica slabiciune a eroului nostru.

Michael Shannon ia personajul generalului Zod – Are aceleasi puteri ca si Superman.

Related Posts

Man of Steel Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Man of Steel online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: