Marley and Me Online

Marley and Me Online Subtitrat

Marley and Me online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Comedie, Filme de Dragoste si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Marley and Me online este un film romantic si ii prezinta pe jurnalistii John si Jennifer Grogan care dupa nunta acestia se muta in Florida. Intr-o incercare a de re-porni ceasul biologic al lui Jennifer, John ii ofera cadou acesteia un catelus. In timp ce catelusul creste si ia proportii de peste 50 de kilograme, acesta nu-si pierde energia si nici nu inceteaza s-o faca lata. Familia Grogan se maturizeaza intrucat apare un membru noi, dar Marley continua sa testeze rabdarea tuturor jucand rolul cainelui impulsiv.

Filmul Marley and Me online cu subtitrare in limba romana

La scurt timp după nunta lor, John si Jenny Grogan scapa de iernile brutale din Michigan şi muta într-o căsuţă în sudul Floridei, unde sunt angajati în calitate de raportori pentru ziare concurente. La Palm Beach Post, Jenny primeşte imediat misiuni proeminente pe prima pagină, în timp ce la Sud Florida Sun-Sentinel, John se trezeste ca are de scris necrologuri şi două articole la punctul de ştiri mondene despre un incendiu la groapa de gunoi locală.

Când John simţurile Jenny are în vedere maternităţii, prietenul lui Sebastian Tunney sugerează cuplu adopte un câine pentru a vedea dacă sunt gata pentru a ridica o familie. Dintr-un cuib de Labrador Retriever nou-născutului galben acestea selectaţi Marley (numit dupa cantareata reggae Bob Marley), care imediat se dovedeşte a fi incorigibil. Ei l ducă la dna Kornblut, care crede cu fermitate orice caine poate fi instruiţi, dar atunci când refuză să se supună Marley comenzi, îl expulzează din clasa ei.

Editor Arnie Klein ii oferă Ioan o coloană de două ori pe săptămână, în care se poate discuta despre distracţie şi slabiciunilor de viaţă de zi cu zi. La primul lovit de material, John îşi dă seama de aventuri Marley ar putea fi un subiect perfect pentru prima sa piesa. Arnie este de acord, şi John stabileste în noua sa poziţie.

Related Posts

Marley and Me Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Marley and Me online subtitrat sau semnaleaza o problema!

10 Comentarii la acest film

 1. anne says:

  scumpii mei … cititi cartea /… sunt mult mult mai multe aventuri ale lui marley,.si nu e grea de citit deloc… foarte facila comica, multe rasete…dar si momente triste.. va recomand din inima sa cititi si cartea marley si eu

 2. anne says:

  merita citita cartea !!!!!!

 3. maria says:

  Un film exceptional, un catel minunat,un suflet! Daca unii dintre voi ar dori sa-si ia un labrador dupa filmul asta, mie mi-e teama.Mi-e teama de pierderea lui :(

 4. VICTORIA says:

  merita vazut

 5. ana says:

  -super film, super actori, super caine
  -acest film merita vizionat impreuna cu cei dragi/familia
  -o poveste incantatoare!

 6. oana says:

  Super filmul .Ma asteptam ca finalul sa fie tragic pentru ca majoritatea filmelor cu animale este asa.Vi-l recomand ca merita vazut .

 7. vasile says:

  induieosator ,corect.profit de corectura si -l recomand cu multa caldura tuturor.nu numai iubitorilor de animale ci tuturor fara discriminare.

 8. vasile says:

  induiesator,ptr.toti iubitorii de animale.merita vazut.

 9. dany says:

  il recomand cu cea mai mare caldura acest film tuturor celor care le plac un film cu o poveste uimitoare:X

 10. dany says:

  uimitor film:x

Nume: 

Email: