Meet The Parents Online

Meet The Parents Online Subtitrat

Meet The Parents online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Comedie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Filmul Meet The Parents online subtitrat in romana este vorba despre un barbat evreu care lucreaza ca asistent medical si care planuieste sa o ceara in casatorie pe gata cu care locuieste si pe care o iubeste. Dar, afla ca tatal ei este foarte strict si ca va trebui sa-i ceara mana fetei. Asa incepe o vizita in iad, cei doi calatorind pentru a-i intalni pe Mama si pe Tata, care se dovedeste a fi un fost agent CIA cu un detector de minciuni in pivnita. Printr-o coincidenta, sora fetei si-a anuntat si ea nunta cu un tanar doctor.

Filmul Meet The Parents online gratis cu subtitrare in romana este un film de comedie cu Robert de Niro.

Gaylord “Greg” Focker traieste in Chicago si este asistenta medicala. El intenţionează să o ceara in casatorie pe prietena lui Pam Byrnes, dar planul său este întrerupt atunci când află că logodnicul sorei lui Pam l-a întrebat pe tatăl lui Pam pentru permisiunea de a-i cere faat. Greg şi Pam călătoresc inspre casa părinţilor lui Pam “pentru a participa la nunta lui surorei lui Pam. Greg speră să o ceara pe Pam in fata familia ei şi după ce a primit permisiunea tatălui ei. Dar acest plan este pus în aşteptare atunci când compania aeriană pierde bagajele sale, inclusiv inelul de logodna.

La domiciliu Byrnes “, Greg întâlneşte Pam tatalui Jack din Meet The Parents online subtitrat, mama Dina şi iubitul lor pisica Jinx dl. Jack are o antipatie instant la Greg şi a deschis-l critică pentru alegerea sa de cariera ca asistent medical de sex masculin şi de orice altceva el vede ca o diferenţă între Greg şi familia Byrnes. Greg încearcă să impresioneze Jack, dar eforturile sale nu reuşesc. Greg devine chiar mai mult inconfortabil după ce primeşte un test de improvizaţie detectorul de minciuni din partea lui Jack şi mai târziu învaţă de la Pam că tatăl ei este un pensionar ofiter CIA de contraspionaj.

Reuniunea restul familiei si prietenii lui Pam, Greg se simte ca un outsider. În ciuda eforturilor in filmul Meet The Parents in romana, pentru a impresiona familia, acţiunile accidentale lui Greg face din el o ţintă uşoară pentru ridicol şi furie. El concediu accidental nasul surorii lui Pam în timpul unui incident de volei, foloseste o toaletă disfuncţionalităţi care inundaţiile curtea Byrnes “spate cu canalizare, seturi de altarul nunta pe foc şi neatenţie duce Jack să cred că este un utilizator marijuana. Mai târziu, Greg pierde Jinx şi înlocuieşte-l cu un rătăcit al cărui coadă el pulverizare vopsele pentru al face să arate ca Jinx dl.

Related Posts

Meet The Parents Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Meet The Parents online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: