Memento Online

Memento Online Subtitrat

Memento online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Mister, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Memento online gratis subtitrat in limba romana este un thriller psihologic amerian scris si regizat de catre Christopher Nolan. Filmul incepe cu o fotografie polaroid a unui om mort. Scena se deruleaza inapoi, tot in aceeasi camera, inainte ca omul sa fie impuscat in cap. Apoi sunt urmate scene alb si negru iar apoi colorate. Ne puteam da seama ca scenele alb negru s-au intamplat inaintea celor colorate din punct de vedere cronologic.

Filmul Memento online subtitrat gratis in romana

Scenele alb negru incep cu Leonard Shelby, aflandu-se in camera sa de hotel, vorbind la telefon cu un necunoscut. Leonard are probleme cu memoria pe termen scurt, si este rezultatul une drame in care au fost implicati 2 barbati. Leonard l-a omorat pe cel care i-a violat si strangulat sotia, dar al 2-lea i-a scapat. Politia nu a acceptat faptul ca a fost si un al 2-lea atacator in filmul Memento, dar Leonard crede ca pe acesta il cheama John si ca numele lui de familie incepe cu litera G. Leoard incepe propria investigatie utilizand un sistem de notite, poze Polaroid si tatuaje.

Scenele colorate sunt prezentate in ordine cronologica inversa. Leonard este tatuat in baza unor instructiuni date chiar de el. Acesta gaseste un indiciu in hainele sale si se intalneste cu Natalie, o barmanita, care constata ca Leonard poarta hainele si conduce masina prietenului ei Jimmy. Dupa ce femeia isi da seama de conditia fragila a personajului nostru, aceasta se foloseste de acest lucru pentru a-l face pe Leonard sa conduca in afara orasului pana la un om pe nume Dod si se ofera sa-l ajute la investigatie. Intre timp, Leonard se intalneste cu o persoana de contact pe nume Teddy din filmul Memento online subtitrat si care il avertizeaza de Natlie. Dar, Leonard a scris pe o poza sa nu aiba incredere in Teddy. Natalie ii spune ca numele real a lui Teddy este John Edward Gammell.

Actorii din acest film de mister online in romana:

 • Guy Pearce – Leonard Shelby
 • Russ Fega – Waiter
 • Carrie-Anne Moss – Natalie
 • Jorja Fox – sotia lui Leonard din filmul Memento online subtitrat in romana
 • Joe Pantoliano – Teddy (John Edward Gammell)
 • Mark Boone Junior – Burt
Related Posts

Memento Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Memento online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

 1. cosmina says:

  Filmul asta e o pierdere de timp..plictisitor si neinteresant

  !!!!

Nume: 

Email: