Men in Black 3 Online

Men in Black 3 Online Subtitrat

Men in Black 3 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Comedie, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Men in Black 3 online cu subtitrare in limba romana este un film din 2012 american, cu o poveste stiintifico-fantasica, cu extraterestri, in care joaca Will Smith si Tommy Lee Jones. Acest film este al 3-lea din serie, si a fost lansat la aproape 10 ani de la predecesorul sau. Pe 16 iulie, 1969, Agentul il prinde pe criminalul intergalactic numit Boris, Animalul, la carnavalul Cape din Florida, dupa care activeaza scutul ArcNet, care a protejat Pamantul de o invazie a speciei lui Boris, ceea ce a dus aproape la exterminarea ei. Peste 40 de ani, Boris scapa de la inchisoarea Lunar Max, aflata pe Luna si ajunge pe Pamant, cu intentia de a se razbuna pe agent – care il lasase si fara mana stanga in timpul arestarii.

Trailer filmul science fiction, de actiune, Men in Black 3 online subtitrat gratis in romana poate fi vizionat mai jos

Dupa ce investigheaza prabusirea unui OZN tocmai in New York City, K deduce ca Boris a iesit din inchisoare, si regreta ca nu l-a omorat in 69, cand a avut sansa. In urmatoarea zi, Agentul J, isi da seama ca K nu se mai afla in apartamentul sau. El ajunge la sediul MIB si descopera ca K a murit de mai bine de 40 de ani.

Agentul O, nou sef al organizatiei Men in Black dupa moartea lui Z, deduce ca s-a produs o schimbare pe axa timpului. J ajunge la concluzia ca Boris a facut rost de un dispozitiv de calatorie in timp, si ca s-a dus in 1969 pentru a-l omori pe K, rezultand la o inevitabila invazie pe Pamant a speciei infractorului. J se duce la Obadiah Prince, un dealer pe piata neagra care i-a vandut lui Boris dispozitivul si isi cumpara si el unul. Deoarce aceasta masinarie are nevoie de o oarecare velocitate pentru a se activa, J trebuie sa sara de pe cladirea Chrysler pentru a putea calatori in timp. Acesta ajunge in anul 1969, mai exact pe 15 Iulie – cu o zi inainte de incidentul cu pricina.

J se duce la insulele Coney, stiind ca Boris va comite crima. Dar, tanarul agent K al filmului Men in Black 3 online subtitrat il aresteaza si il pune intr-un neurolyzer mai primitiv. J il convinge in ultima secunda pe K sa se opreasca, cand ii spune adevarul despre misiunea cu care a venit. Acestia ajung sa lucreze impreuna si pornesc pe urmele lui Boris. Indiciile lor ii duc la un extraterestru pe nume Griffin, care este in posesia ArcNet-ului. Avand abilitatea de a se uita in viitor si la posibilele deznodamante, acest extraterestru ii avertizeaza pe cei doi aveti despre venirea lui Boris, si se face nevazut.

Actorii din Men in Black 3 online subtitrat:

 • Will Smith – Agentul J/James Darrell
 • Alice Eve – Tanara Agenta O
 • Tommy Lee Jones – Agentul K/Kevin Brown
 • Josh Brolin – Tanarul Agent K
 • Jemaine Clement – Boris Animalul, principalul dusman
 • Nicole Scherzinger – Lily, prietena lui Boris
 • Emma Thompson – Agentul O, seful agentiei MIB in acest univers
 • Michael Stuhlbarg – Griffin, un extraterestru cu puteri precognitive
Related Posts

Men in Black 3 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Men in Black 3 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

 1. Goea marian says:

  bun de nimic

Nume: 

Email: