Meteor Man Online

Meteor Man Online Subtitrat

Meteor Man online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Comedie, Filme de Fantezie, Filme Pentru Copii, SF si a fost adaugat in 2012 de catre FilmeGratisOnline.

Meteor Man online gratis subtitrat in limba romana este un film in care Jefferson Reed este un bine-manierat profesor la o scoala din Washington D.C. El abia a descoperit ca este mai tare ca otelul! Jefferson este un tip care mai bine ar fugi decat sa se angajeze intr-o bataie pana cand este lovit de un meteorit verde care ii ofera puteri inimaginabile. Si cand o gasca condusa de un influent traficant de droguri ii terorizeaza familia si cartierul – Jefferson nu mai are nici o optiune decat sa-si puna costumul facut din spandex de mama sa si sa se razboiasca pentru a-si salva locul in care sta.

Filmul gratis Meteor Man online cu subtitrare in limba romana

Jefferson Reed este un profesor de şcoală uşoară manierat din Washington DC. vecinătatea sa este terorizat de o bandă locală numită Lords de Aur. Intr-o noapte, Jeff paşi pentru a salva o femeie din grup, doar pentru a ajunge mergând de la el însuşi. Ascunderea într-un coş de gunoi de gunoi, el reuşeşte să scape şi, ca el urcă din el, el este lovit de un meteorit verde stralucitoare care blochează în jos din cer. coloanei vertebrale lui este zdrobit şi primeşte arsuri grave. Un mic fragment de meteorit a fost lăsat de peste si a fost dus de un vagabond tăcut (Bill Cosby). Reed trezeşte câteva zile mai târziu, în spital, dar atunci când sunt luate bandaje sa oprit, el este vindecat în mod miraculos de la toate leziunile.

Jeff descoperă curând meteorit l-a lăsat cu alte abilităţi de asemenea, cum ar fi de zbor, X-ray viziune si forta supraomeneasca. Încrezător acest părinţilor (Guillaume Robert Gibbs şi Marla), el este convins de către ei să folosească puterile sale pentru a încerca şi de a ajuta comunitatea. Mama lui elaborează un costum pentru el, şi ca Meteor Man, el ia pe Lords de Aur si liderul lor Simon Caine (Roy Fegan). El a închide o casa crack, se opreşte un jaf, şi uneşte Crips, Bloods şi poliţie.

Related Posts

3 Comentarii la acest film

  1. alex says:

    film vechi dar foarte tare.comedie de mori de ras

  2. ramona says:

    am crezut ca este interesant,naspa,plictisitor

  3. matrix_nomack says:

    super dar faceti ceva cu intreruperile astea frate ca este naspa rau imi sar toti dracii

Nume: 

Email: